İlk hazırlık maçını Foça ‘da

İzmir Amatör U14 Ligi’nde mücadele edecek Foça ve Menemen Belediyespor takımları ilk hazırlık maçını Foça ‘da yaptılar. Gençlerin ilk heyecanına ailelerde saha kenarından katılarak destek verdiler.

  • 0
  • 725
İlk hazırlık maçını Foça ‘da
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yaklaşık bir ay sonra başlayacak Lig için çalışmalarını sürdüren Foça Belediyespor ve Menemen Belediyespor U14 takımları ilk hazırlık maçı için Foçada  buluştular. Nihat Hüsenay Stadı’ndaki ilk karşılaşmada gençler ve teknik ekipler kadar aileler de heyecanlıydılar. Henüz tribünleri monte adilmeyen sahanın kenarında tel örgüler arkasında çocuklarını, torunları izlemeye gelen vatandaşların coşkusu görülmeye değerdi. Aralarında serin havaya rağmen bebeğiyle maçı sonuna kadar izleyen anneler de vardı.    

Maçı heyecanla takip eden annelerden Alev Beyaz, spor yapan çocuklarıyla gurur duyduklarını söyledi. Alev Beyaz ; “Menemen Beldiyespor’da oynayan oğluma destek vermeye geldik. Onurluyum, gururluyum. Çok şükür.  Spor yapan oğlum olduğu için çok seviniyorum. Bunu bütün ailelere öneririm. Gerçekten. Hem gelişim bakımından, hem de kötü birşeylere değilde iyi bir şeye yönlendirdiği için daha çok gurur duyuyorum. Onlara destek için geldik. Her zaman da arkasındayız. “ dedi.

ALT YAPIDA 500 SPORCUMUZ VAR
 Menemen Belediyespor Alt Yapı  Koordinatörü Birol Koç yeni bir yapılanma içinde olduklarını ve gençlere çok önem verdiklerine vurgu yaptı. Birol Koç; “Menemen Belediyesi olarak futbol branşı olarak, yeni bir yapılanma içerisindeyiz.  Bugün de güzel Foça’mıza geldik. İyi bir hava. Güzel bir hava. Hazırlık maçı olarak ilk maçımızı oynuyoruz. Menemen Belediyespor bünyesinde futbol branşında 5 yüz sporcumuz var. Bunların içerisinden U10, U11, U14 takımlarını oluşturduk. İlk hazırlık maçımızı da Foça ile yapıyoruz. Herkese hayırlısı olsun” dedi.

Foça Belediyespor Alt Yapı Koordinaötür Selahattin Aktaş’ta gerek alt yapı gerekse A takımla başarılar yakaladıklarını söyldi. Selahattin Aktaş;” Göreve geldiğimizden beri gerek alt yapı gerekse A takımla başarılı sonuçlara ulaştık. Önem verdiğimiz en önemli konu tabiiki alt yapı.  U11’den U18’e kadar gruplarımızda geçmiş dönem ve bundan sonraki süreçte başarıyı hedefledik. Bugünde kardeş takım Menemen’le hazırlık maçı yapıyoruz. Burada çocuklarımızı gerek kötü alışkanlıklardan korumak, gerekse kendi aralarındaki dostlukları pekiştirmek istiyoruz. Bizim için en önemlisi bu. Amacımız çocuklarımızı spora aşılamak. Gelecek nesillere de güzel bir sporcu yetiştirmek. “dedi.

Gençlerin sahadaki mücadelesi dostça ve kardeşlik havasında geçti. Adeta bir gol düellosuna dönüşen maç her iki yarıda yapılan sayılarla ve konuk Menemen’in 6 – 5 üstünlüğüyle sona erdi.

Maç sonrası; Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan sahada gençleri ve teknik ekipleri kutlayarak gelecek müsabakalar için başarılar diledi.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv