İzmirin köklü İnşaat ve Proje firmalarından Köroğlu Proje ve İnşaat Firma Sahibi İnşaat Mühendisi M.Suphi Köroğlu- Ege Pasaport Lions Kulüp Geçmiş Dönem Başkanlarından Sema Köroğlunun oğlu, şirket yöneticilerinden S.Sercan Köroğlu ile İzmirin moda duayeni Tahsin Kahyaoğlunun meslektaşı kızı modacı Özden Kahyaoğlu ile yaşamını birleştirdi.
Swissôtel Grand Efes Gizli Bahçede gerçekleşen nikah akdini Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan yerine getirirken tanıklıkları ise Mustafa Kemal Atatürkün manevi kızı Ülkü Adatepe Çukurluoğlu ile Erol Özdoğan üstlendi.
Özden, babası Tahsin Kahyaoğlu tarafından özel olarak hazırlanan gelinliğiyle, Sercanın sa Torres imzalı damatlığıyla göz kamaştırdığı gecenin konukları My Wedding House by Zeynep Acar tarafından düzenlenen nikah ve düğün düzenlemeleriyle şov yaptığı gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi. Çift, balayı tatili için Phukete gidecek.
Gökhan- Tuğba Subakar, Erkan Avcı, Şeyda Selçuk- Tolga Ulu, Duygu., Ali Kevser Kanbul, Ahmet- Senem Kahyaoğlu
Mehmet, Funda, Berkay Aşıcı, Gül Özdemir, Demir- Arzu Adak, Ecmel- Tayfun Koçak, Erol- Melehat Özdoğan
Bilge, Müge Marangoz, Gönül Ketenci, İnci Marangoz, Nazlıhan- Yiğit, Saliha İsta, Sevinç, Elvan, Şükrü Kaya
Bahri- Sevim Yılmaz, Nazlı Omaç, Tahsin Kahyaoğlu, M.Suphi- Sema Köroğlu, Emine Sarıoğlu, Burçin Karakaya
Adnan- Soniz Berber, Ertuğrul- Funda Esrar, Mengü- Mehmet Dülgerkaraoğlanoğlu, İrem Tamay
20) Hakan Tartan, Özden-S.Sercan Köroğlu, Erol Özdoğan, Ülkü Adatepe Çukurluoğlu