İtalyan Ezgileriyle Büyülü Bir Akşam

Swissotel Büyük Efes’in 9. Katında bulunan Scappi, genç yeteneklerin İtalyan opera aryalarını ve Napoliten şarkılarını seslendirdiği özel bir konsept olan 'Sera Italiana' akşamlarına ev sahipliği yapıyor.

  • 0
  • 2.131
İtalyan Ezgileriyle Büyülü Bir Akşam
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Swissotel Büyük Efes’in 9. Katında bulunan yeni İtalyan restoranı Scappi'de yeni bir konsept hayata geçiyor. Eşsiz İzmir Körfezi manzarasına sahip olan Scappi, genç yeteneklerin İtalyan opera aryalarını ve Napoliten şarkılarını seslendirdiği özel bir konsept olan 'Sera Italiana' akşamlarına ev sahipliği yapıyor.

Her ayın ikinci Çarşamba günü gerçekleşen Sera Italiana etkinliğinin ilki, Scappi'de gerçekleşti. Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri Bariton Görkem İbrahim Özcan, Soprano Ayben Bağcı ve Tenor Sezgin Hamizoğlu’nun sahne aldığı bu özel konsept, şefin özenle hazırladığı set menü servisi ile başladı. Akşam ilerledikçe, üç genç sanatçı piyano eşliğinde etkileyici İtalyan opera aryalarını ve Napoliten şarkılarını seslendirerek unutulmaz bir performans sergilediler. Gecenin sonunda, genç yetenekler bir araya gelerek toplu bir arya söyleyerek izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattılar.

Scappi, çatısı altında bulunduğu Swissotel Büyük Efes gibi, sanata ve genç yeteneklere verdiği önemi ortaya koyarak, genç yeteneklerin sahne deneyimi kazanmalarını sağlamak ve sanatın birleştirici gücünü kutlamak amacıyla oluşturulan konsepti ile öne çıkıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bayındır'da İrem Derici Rüzgar

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Arşiv