İtalyan Havası Montiano İle İzmir’de

Monreve Grup, Monreve Hotel ile başladığı turizm yatırımlarına, İtalyan mutfağının eşsiz lezzetlerini sunan Montiano Alaçatı’nın ardından şimdi de İzmir’de açılan ikinci şubesi, Montiano Mistral ile devam ediyor. Grubun gelecek planları arasında ise Monreve Torbalı ve Monreve Patisserie var.

  • 0
  • 1.576
İtalyan Havası Montiano İle İzmir’de
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Geçtiğimiz yaz açılan Monreve Alaçatı ile zincirin ilk halkasını oluşturan Monreve Grup, turizm yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.
Fransızca’da “Benim Hayalim” anlamına gelen Monreve Grup sahipleri Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas ve eşi Monreve Grup Yönetim Kurulu Başkanı Merve Arkas’ın yeni yatırımı Montiano Mistral açıldı.

Açılışa Dışişleri Bakanlığı İzmir Temsilcisi Naciye Gökçen Kaya, Almanya'nın yeni başkonsolosu Ralf Schröer, KKTC Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu, İtalya Konsolosu Valerio Giorgio, fahri konsoloslar, Folkart Yöneatim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, BORTAR- iZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt'un da aralarında yer aldığı İzmir iş ve cemiyet dünyasından çok sayıda önemli isim katıldı.

Yatırımlarla ilgili bilgi veren Merve Arkas, İzmir’de farklı bir mutfak arayışı olduğuna dikkat çekerek, “Montiano Restaurant, İtalyan mutfağının Türkiye’de kabul gören lezzetlerini şık bir atmosferde misafirlerimizle buluşturduğumuz ulaşılabilir bir mekân. Biz Monreve Grup olarak Montiano Restoran’larında, farklı lezzetleri aynı masada tadabileceğiniz, paylaşımcı ve neşeli bir mutfak olan İtalyan mutfağını İzmirlilerle buluşturmayı amaçladık. İtalyan restoranları İzmir’de çok gibi görünse de ulaşılabilir ve kaliteli lezzet deneyimini, farklı dokuların olduğu bu mutfağın seçkin yemeklerini Ege kıyısına taşıdığımız Montiano ile zincir bir marka olma hedefiyle ilerliyoruz” dedi.
Etkinlik fotoğrafları için

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

EN Hotel’de “Bahara Merhaba” partisi

Chaine des Rotisseurs İzmir Scappi’de

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Arşiv