İzmir Aşkına Durmuyor…

İzmir’in farklı sahnelerinde Ekim 2023den itibaren her salı halka açık bir şekilde sahneledikleri ve İzmir’in tarihini anlattıkları İzmir Aşkına 8500 adlı müzikal 13 Şubat’ta Karşıyaka Hikmet Şimşek sahnesinde İzmirlilerle son kez buluşuyor.

  • 0
  • 398
İzmir Aşkına Durmuyor…
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Geçtiğimiz yıl kısa sürede başarılı sahneleri ve yaptıkları işlerle adından sıkça söz ettiren ve İzmirlilerin takdirini kazanan İzmir Aşkına Derneği yepyeni bir müzikalle yine salonları doldurmaya, izleyenlere coşkulu anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Ekibin hazırladığı üçüncü müzikal projesi olan İzmir Aşkına Sokağın Kadınları eğlenceli, sürükleyici ve özgün senaryosuyla seyircilerle buluşmaya artık günler sayarken İzmir için bambaşka bir rekorla da ikinci müzikale devam ediyorlar.

İzmir’in farklı sahnelerinde Ekim 2023den itibaren her salı halka açık bir şekilde sahneledikleri ve İzmir’in tarihini anlattıkları İzmir Aşkına 8500 adlı müzikal 13 Şubat’ta Karşıyaka Hikmet Şimşek sahnesinde İzmirlilerle son kez buluşuyor. Karşıyaka belediye başkanı ve İzmir büyükşehir belediye başkan adayı Cemil Tugay’ın, yerel basının ve STK başkanlarının da katılımının beklendiği gecede salon yine İzmir Aşkıyla yanacak.

Sürekli olarak her salı günü İzmir için bir müzikal sahneleyen ekip bu anlamda İzmir’de rekora imza atarak büyük başarı elde etti. Yüzlerce gönüllüsü bulunan İzmir Aşkına Derneği en büyük gücünü bu süreçte İzmirlilerden almaya devam ediyor. Senaryosunu bu yıl Filiz Güleç ile Barış Kınav’ın yazdığı İzmir Aşkına Sokağın Kadınları yine adından çok söz ettireceğe benziyor. İzmirli başarılı kadınların isimlerinin geçtiği müzikalde, izleyenleri 1930’lardan günümüze İzmir’in farklı semtlerinde geçen hikayeler ve Naya Aliyeva’nın dans koreografileriyle nostaljik ve eğlenceli bir yolculuğa çıkaracaklar.

İzmir Aşkına Sokağın Kadınları’nın müzik direktörlüğünü Almila Tuncer yaparken, görüntü yönetmenliğini Beran Çimen, oyuncu koçluğunu Ragıp Başol, kostüm ve dekor hazırlıklarını da Fadime Bilir ve Orkun Akmansoy yapıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Osmanlı Dönemi Duvar ve Tavan Resimleri

Ruhu genç İzmirliler gösterileriyle büyüledi

Atatürk'ün Hayatı Şarkılar ve Şiirlerle Yankılanacak

San Remo’da Zafer

Yaşamı ve Şiirleriyle Bir Garip Orhan Veli

İzmirliler için çizecekler

Arşiv