İzmir CVB’den kokteyl

  • 0
  • 4.094
Yazı Boyutu:

İzmir'e gönül vermiş kişi ve kuruluşlardan oluşan 34 ortak’tan oluşan  İZMİR CVB İzmir Convention & Visitors Bureau (İzmir Kongre ve Ziyaretçi Bürosu)  Fuar Alanında katılımcılara yönelik bir kokteyl düzenledi.
Başkan Geza Dologh, Başkan Yardımcısı Faik Alsaç, Sayman Ertan Koyuncu,
Genel Sekreter Leyla Cingöz ile üyeler Haluk Tunçsu, Bülent Tercan, Dilek Araç, Erhan Gölbey, Hande Arslanalp, Levent Demirağlı, Nil Barlas, Rıza Gençay, Özge Uyal Öztürk’ün ev sahipliğinde düzenlenen kokteyl çok sayıda konuğu ağırladı.
İzmir CVB’nin genel amacının İzmir’i yurtdışı ve yurtiçinde tanıtmak ve pazarlamak, İzmir’i kongre, fuar ve incentive destinasyonu olarak dünyada tanınmasını ve takip görmesini sağlamak olduğunu söyleyen Başkan Dologh, “İzmir’in nitelikli bir turizm metropolü haline gelmesini istiyoruz. İzmir’in Türkiye ve Dünya kongre etkinlikler pazarından hak ettiği payı almasını, İzmir’i bir marka haline gelmesini, bu markayı yüceltmek ve yaymak adına gösterilen her türlü çabayı desteklemek istiyoruz. İzmir CVB örnek bir kuruluş olarak amaç ve hedeflerine ulaşırken, misafirlerine ve üyelerine en üst düzeyde profesyonel hizmet vermeyi hedefliyoruz. Ulusal ve Uluslararası pazarlara erişerek bu konulardaki kilit kuruluş ve isimleri tespit etmek ve bu sayede İzmir’in en üst seviyede iş temin etmesine imkan sağlamak istiyoruz” dedi.


Asım-Sevgi Sürer, Funda Koç,  Cüneyt Küçükoğlu, Mehtap Yolcu, Geza Dologh, Dilek Araç


Güman Kızıltan, Karel Dutilh,Alex Baltazzi, Tayfun Başkurt, İlker Yeşilmen, Durak Aslan, Lale Gevrek, Derya Zeybek


Pamela Tito, Ahmet Özkan, Rıza Elibol, Pınar Baykal, Emre Kocamustafaoğulları

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bergama Vapuru’nda Kabotaj bayramı

Bayrak Selahattin Saysen’de

Saraç’a Fransa’dan Akademik Şövalyelik Nişanı

Küçük Kulüp'te şampiyonlar geçidi

Swiss'ten yaza merhaba...

BASİFED’den Yaza Merhaba

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg