İzmir Fashion week başlıyor

İzmir Fashion Week 20-21-22 Mart’ta 9. Kez düzenlenecek. Ünlü mankenler Didem Soydan, özge Ulusoy, Demet Şener ve İzmirli mankenler üç gün boyunca podyumda rüzgar estirirken 13 tasarımcıdan birer kıyafet kanser hastası depremzede çocukların yararına satışa sunulacak.

  • 0
  • 1.163
İzmir Fashion week başlıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bu yıl Hyatt Regency İstinye Park İzmir’de organize edilecek İzmir Fashion Week basın tanıtımına Rönesans Ajans Başkanı Akif Örük, İzmir Moda Tasarımcıları Derneği Başkanı Esin Özyiğit, Kitvak Başkanı İklil Ulueren,Aldeg Group Başkanı Ali Değirmen, Hyatt Regency İstinye Park İzmir Genel Müdür Zafer Canbaz, tasarımcılar ve organizasyona destek veren sponsor firma yetkilileri katıldı.

13 farklı marka ve tasarımcının yeni koleksiyonunun tanıtımını yapacağı etkinlik, iş dünyasından ve cemiyet hayatından birçok ismi ağırlayacak. Etkinlik 3 gün boyunca 18.30 – 21.30 saatleri arasında gerçekleşecek. Katılacak firmalar; Ozmoz, İğne İplik, Rinelli, Aldeg, FC Plus, Pecos gibi önemli markalardan oluşuyor. Katılacak tasarımcıların isimleri arasında; Nur Oskay, Taner Tabaklı, Nazlı Terzioğlu, Monvue, Lubi Atelier, Meltem Aybar, Yiğit Eryendi gibi ünlü isimler yer alıyor.

Kanser hastası depremzedelere destek
Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı İklil Uluren, “Kanser hastası depremzede ailelere destek için bu organizasyondayız. tasarımcıların her birinden birer kıyafet Kitvak verilecek. Bağış karşılığı satıştan kanser hastası depremzedelere yol olacak.

İzmir Fashion Week Kurucusu Rönesans Ajans Sahibi Akif Örük, “hayatımda kaliteli işler yapma hedefinde oldum. Böyle bir marka ortaya çıktı ve İzmir Fashion Week markası yaşamaya devam edecek” dedi.

sponsorlardan Aldeg Grup yönetim kurulu Başkanı:
“ Bodrum’da otelimizi açtık. Aldeg Grup olarak tadilatımıza giren otelimizi depremzedelere ayırdık. Çok faydalı oldu. Bundan sonra da bu etkinlik sayesinde fayda sağlamak depremzedelere” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv