İZMİR KİTAP FUARI GÜN SAYIYOR !

  • 0
  • 811
İZMİR KİTAP FUARI GÜN SAYIYOR !
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

21. İzmir Kitap Fuarı  16-24 Nisan 2016 tarihleri arasında bu yıl faaliyet gösterecek. “Kitap Fuarı Kültür Parkta Her Zamanki Yerinde” sloganıyla ortaya çıkacak olan etkinlik, TÜYAP (Tüm Fuarcılık Yapım AŞ) İzmir Büyük Şehir Belediyesi, İzmir Fuarı(İZFAŞ) ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile gerçekleştirilecek.

Bu yıl 400 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşecek olan İzmir Kitap Fuarı, yaklaşık 150 kültür etkinliğine ev sahipliği yapacak. Kitap fuarı etkinliği kapsamında kitapseverler; Varlık Yayınları, Yordam Kitap,  Literatür Yayınları, Destek Yayınları, Everest Yayınları, İletişim Yayınları, Kırmızı Kedi gibi yayınların kitaplarından faydalanabilecek. 9 gün sürecek olan kitap fuarı etkinlikleri kapsamında kamuoyu tarafından yakından tanınan İlber Ortaylı, Üstün Dökmen,  Osman Pamukoğlu, Canan Karatay, Murathan Mungan, Ataol Behramoğlu ve bir çok yazar okurlarıyla bir araya gelecek. Kitap fuarında üç tane de resim sergisi sanatseverlerle buluşacak.

Samim Kocagöz ve Behçet Necatigil’in 100 yaşına bu yıl ulaşmaları nedeniyle bir çok  panel düzenlenecek.
Ege Üniversitesi ve İzmir’deki diğer üniversitelerin öğrencilerinin görev alacağı İzmir Kitap Fuarı’nın  onur konuğu  ise  İzmirli Şair Yazar Hüseyin Yurttaş olacak. Fuar,  24 Nisan 2016 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.
İZMİR(Ege Ajans/ Buket Akay-Süleyman Bıçakçı)
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv