İzmirli kızlar gönüllerin de şampiyonu oldu

  • 0
  • 659
Yazı Boyutu:

Avrupa’nın en iyi 32 takımı arasına giren Konak BelediyesporKadın Futbol Takımı, başarıları kadar sevgi ve özverileriyle de örnek oldu.

EFAKadınlar Şampiyonlar Ligi ön elemelerini lider tamamlayarak bir üst tura çıkanKonak Belediyespor Kadın Futbol Takımı oyuncuları, tur atlama sevinciniSaraybosna’da yetiştirme yurdunda kalan çocuklarla paylaştı. AB katkısı ilekurulan SOS Çocuk Köyü’nü ziyaret eden sporcular, aldıkları hediyelerlekimsesiz çocukları sevindirdi.
 
Ülkemizien iyi şekilde temsil ederek Avrupa’nın en iyi 32 takımı arasına giren KonakBelediyespor Kadın Futbol Takımı, başarıları kadar sevgi ve özverileriyle deörnek oldu.  Konakbelediyespor oyuncuları150’ye yakın kimsesiz çocuğun kaldığı yetiştirme yurdunda çocuklarla oyunlaroynadı, hediyelerini birlikte açtı, sevgiyi paylaştı.. Aynı dilikonuşmamalarına rağmen, sevgilerini birbirlerine sarılarak aktaran sporcularörnek davranışları ve duyarlılıklarıyla bir kez daha Türkiye’ye gurur yaşattı.
 
 Konak BelediyeBaşkanı Dr.Hakan Tartan, şöyle konuştu: ” İzmir farkı bu…Spordaki başarımızı,yüreğimizdeki sevgiyle dost topraklarda acıyı, annesiz-babasızlığı yaşayançocuklara aktardık. Türkiye bu kızlarla gurur duymalı UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeKonak Belediyespor olarak tarih yazdık. Kadın futbolcularımız üç takımı dayenerek gruptan lider olarak çıktılar. Bu Türkiye’de bir ilk. Tarih yazmaklakalmadık gönüllerin de şampiyonu olduk. Türkiye’nin 0.93 olan ülke puanını şuan çok daha yukarı seviyelere çıkardık. Kızlarımız aynı zamanda çok duygusalbir olaya da imza attılar. Biriktirdikleri paralarla çeşitli hediyeler alarak,Saraybosna’daki Çocuk Esirgeme Yurdu’nda kalan yetim çocuklara götürdüler.Hepimizin gözlerini yaşarttılar. Çünkü bu manevi duygu ve güzellik İzmirlikızlarımıza çok yakıştı. Onlar İzmir’in farkını bir kez daha ortaya koydular.Bizleri gerçekten çok mutlu ettiler. Sadece şampiyon oldukları, ŞampiyonlarLigi’nde en iyi 32 takım arasına kalarak destan yazdıkları için değil; aynızamanda herkese insanlık dersi verdikleri için kızlarımızın gözlerindenöpüyorum.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Aliağa, Satranç Tutkunlarına Ev Sahipliği Yapacak

19 Mayıs'a özel futbol turnuvası

17. Yarımada Spor Oyunları Çeşme’de başladı

Arşiv