Kahvede 1924 Gönen farkı

Markasını tarihinden alan 1924 Gönen’e, beşinci neslin genç temsilcilerinden Emre ve Eda Gönen kardeşler yeni ve farklı bir yapı ekleyerek Tarihi Kemeraltı 855 sokakta hizmete açtı.

  • 0
  • 2.312
Kahvede 1924 Gönen farkı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Markasını tarihinden alan 1924 Gönen’e, beşinci neslin genç temsilcilerinden Emre ve Eda Gönen kardeşler yeni ve farklı bir yapı ekleyerek Tarihi Kemeraltı 855 sokakta hizmete açtı. Yeni yapıyla; Tek Köken Kahveler, Harman Kahveler, Türk Kahveleri, Granül Kahveler, Kafe İçecekleri, Çaylar, Özel Çaylar, Bitkisel harman çaylar, bitkisel çaylar kahve ve çay tutkunlarının damak tatlarını okşayacak. Eski usul ile yeni nesli buluşturmak, geleneksel ve tamamen doğal olarak üretilen kahve ve çayı, yeni nesil tüketicilerle, geleneksel tat arayan tiryakilerle, en lezzetlisini bulmak isteyenlerle bir araya getirmek hedefi ile yola çıkılan yeni yapıda kahvenin kavrumundan, pişirme ve sunum tekniğiyle fark yaratma hedefleniyor.

EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer başta çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta konuşan firma ortağı Emre Gönen, “Tüm kahvelerin özel olarak seçildiği, odun ateşinde titizlikle kavrulduğu, Türk kahvesinde en kabul görmüş Brezilya Rio Minas Arabica türü kahve tercih edildi. Filtre ve Espresso kahvede uluslararası yarışma hakemi Müjdat Aydın ile uzman baristaların dört aylık çalışması sonucunda ortaya çıkarılan, kavrum dereceleri ve karışımların oluşturduğu geniş bir seçki ile dünya kahveleri ürün gamı oluşturuldu. Her ekipmana göre ayrı öğütme tercihleri ile de en üst seviye demleme lezzetleri yakalandı” dedi.

Eda Gönen ise, çay ürün grubunun tamamen doğal ve katkısız olarak özel üretilen ürünlerden oluştuğunu belirterek, “Geleneksel siyah çay Rize de butik bir üreticin hazırladığı, bitki çaylarının tamamının bu işin uzmanı bir şirket tarafından üretilen geniş bir yelpaze tercih edildi. Kahve demleme konusunda uzman Barista Cihan Akar, çay demlemede ise uzman Barista İlker Yıldız ile uzun çalışmalar yapılarak demleme reçeteleri tüm kahve ve çay severler için bir rehber olacak hale getirildi. 1924 Gönen’in tüm bayii ve kornerlarında aynı reçete ile kahve ve çay hazırlanması konusunda gerekli tüm eğitimler, SCA sertifikalı Eğitmenimiz Ferhat Mete tarafından verildi ve verilmeye devam ediyor” diye konuştu.

Baharat grubu özel yerli üretim birinci kalite mutfak baharatlarından oluştuğunu ve seçkin ithal ürünler tercih edildiğini ifade eden Gönen, yeni ufuklara yelken açma zamanı geldiğini ve 25 mart New Jersey Edgewater’ da, 30 nisan Englewood’ da aynı konseptte ilk yurt dışı perakende mağazalarının açılacağını, E ticaret de ise www.1924gonen.com.tr ile alışverişi kolaylaştırdıklarını ekledi.

1924 GÖNEN
1924 Gönen, markasını tarihinden almış bir şirket. İlk ateşin Kurtuluş savası sonrası İzmir Kemeraltı’ nda Şişko Hüseyin Gönen tarafından yakıldığı ve sonra genişleyen ailelerin, o tarihten bugüne hep bu ateşi yakmaya devam ettiği ticaretin en son halkalarından birisi. Daha sonra Alişan Gönen tarafından kurulmuş ve halen Alişanoğlu Firması ile dördüncü nesil olarak Erol Gönen’ in sürdürdüğü toptan kahve ticaretine, beşinci nesil Emre Gönen ve Eda Gönen ile yeni ve farklı bir yapı ekledi.


Etkinlik fotoğrafları için

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv