KARGEM’DE ÖNKAYITLAR BAŞLADI

  • 0
  • 785
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliği yaratmak amacı ile 2008 yılında hizmete soktuğu Karşıyaka Gençlik Eğitim Merkezi (KARGEM ) yeni eğitim öğretim yılı için ön kayıtlara başladı. Gelecekte kendine doğru bir  yol çizmek ve okul hayatında başarıyı yakalamak isteyen birçok  öğrencinin kapısını çaldığı merkez, bu yıl da bir çok gencin yüzünü güldürmeye hazırlanıyor.  
 
Yetkililer, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne yapılacak başvuruların 18 Mayıs Cuma mesai bitimine kadar devam edeceğini hatırlatırken özellikle dar gelirli ailelerin çocuklarına  bu imkanın sağlanacağının altını çizdiler. 6-7 – 8- 9-10-11-12 .sınıf ve mezun olacakların başvurularının kabul edileceği Kargem her yıl büyük başarılara imza atarken Karşıyaka Belediyesi’nin yüz akı projelerinden biri olarak dikkat çekiyor
 
Adaylar,  ön kayıtın ardından   26- 27  Mayıs  2012 tarihlerinde  seviye tespit sınavına girecek.  Sınavdan yüksek not alan öğrenciler Eylül ayında bu merkezde eğitime başlayacak.
KARGEM’de SBS, YGS ve LYS sınavları için eğitim verilirken  merkezden bu yıl  da yaklaşık 1400 öğrencinin faydalanacağı tahmin ediliyor.
Konusunda deneyimli uzman öğretmenlerin ders verdiği Kargem sosyal belediyecilik alanında örnek olurken Bahçelievler Çok Katlı Pazar Yeri’nin 3. katında ve 40 adet dersliği ile öğrencilere hizmet veriyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Egeli genç gazeteciler kariyer etkinliğinde

Eğitim’de Alternatif Yolculuğa Devam

Buca'dan üreticiye fidan desteği

Vefatının 23. Yıldönümünde anlamlı tören

Vali Elban’dan İzmir Ekonomi’ye ziyaret

Son 30 gün önerileri

Arşiv