Kaşkaloğlu’nda çifte kutlama

2000 yılında Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu ve Op. Dr. Selma Kaşkaloğlu tarafından kurulan ve İzmir’de “göz” denildiğinde ilk akla gelen Kaşkaloğlu Göz Hastanesi, 22’nci yaşını ve yeni yılı keyifli bir etkinlikle kutladı.

  • 0
  • 2.691
Kaşkaloğlu’nda çifte kutlama
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

2000 yılında Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu ve Op. Dr. Selma Kaşkaloğlu tarafından kurulan ve İzmir’de “göz” denildiğinde ilk akla gelen Kaşkaloğlu Göz Hastanesi, 22’nci yaşını ve yeni yılı keyifli bir etkinlikle kutladı. İzmir’in gözde Kadın DJ’lerinden Çilem’in geceye özel hazırladığı repertuvarıyla unutulmaz bir akşam yaşayan Kaşkaloğlu ekibi, üzerlerindeki yorgunluğu moral ve motivasyonla attı.


Sedat Selim, Hanife Öztürk Kahraman, Lale Geribeyoğlu, Mahmut Kaşkaloğlu, Selma Kaşkaloğlu, Bilgehan Sezgin Asena, Beyza Tekin Altınbay, Tansu Erakgün
Mahmut ve Selma Kaşkaloğlu ev sahipliğinde hastane salonunda düzenlenen kutlamaya Başhekim Opr. Dr. Bilgehan Sezgin Asena, Prof. Dr. Tansu Erakgün, Prof. Dr. Erkin Kır, Op. Dr. Sedat Selim, Op. Dr. Hanife Öztürk Kahraman, Op. Dr. Lale Geribeyoğlu, Op. Dr. Beyza Tekin Altınbay, hemşireler ve çalışanlar katıldı.

Pasta öncesi çalışma arkadaşlarına hitap eden Kurucu Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu, sektörde 22. kuruluş yılını kutladıkları hastanede yoğun tempoda geçirdikleri bir yılın yorgunluğunu birlikte atmanın kendileri için de inanılmaz keyifli olduğunu söyledi. Kaşkaloğlu, “Siz, değerli çalışanlarımızın özverili çalışmasıyla başarılı yılı da geride bıraktık. 2023 yılını da başarıyla geçireceğimiz inancıyla yeni yılın hastanemiz, ilimiz, ülkemiz ve dünyamıza huzur, bolluk ve bereket getirmesini diliyorum. Hep birlikte daha güzel günlerde buluşalım istiyorum” dedi.
Gece; müzik ve eğlenceyle sürdü.
Diğer Fotoğraflar için

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Arşiv