Kıraç sürpriz yaşadı, sürpriz yaşattı

Yaptığı dizi ve film müzikleriyle de ünlü söz yazarı, besteci, yorumcu Kıraç, İzmir’in Kınık ilçesinde bu yıl 6. düzenlenen Hasat Festivali’nde sürpriz yaşadı, sürpriz yaşattı.

  • 0
  • 719
Kıraç sürpriz yaşadı, sürpriz yaşattı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yaptığı dizi ve film müzikleriyle de ünlü söz yazarı, besteci, yorumcu Kıraç, İzmir’in Kınık ilçesinde bu yıl 6. düzenlenen Hasat Festivali’nde sürpriz yaşadı, sürpriz yaşattı.

Festivalin ikinci gününde hayranlarıyla buluşan Kıraç’ın programı sırasında sahneye gelen Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Kıraç’dan izin isteyerek nikah günü alan Damla Özcan- Emre Şengül çiftini sahneye davet etti ve Kıraç, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi ve Esnaf Halil İbrahim İlgazlı’nın tanıklığında nikahlarını kıydı.
Programında yaşadığı sürprizin şaşkınlığını atan Kıraç’da sahnede evlenen çifte yaparak unutulmaz şarkılarından "Endamın yeter"i onlar için seslendirerek ilk danslarını yaptırdı.
İlk dansın ardından gelinin sahneden attığı çiçek kapışıldı. Başkan Dr. Sadık Doğruer, nikahlarını kıydığı genç çifte mutluluklar dilerken çiftin nikah şahitliğini üstlenen Şarkıcı Kıraç da,  "Umarım en zor gününüzde bu günü bu anı hatırlarsınız ve o zorlukları aşıp ömür boyu mutlu olursunuz " diyerek çiftin mutluluklarına ortak oldu.

Evlilik cüzdanını Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin elinden alan gelin Damla Özcan Şengül "Çok heyecanlıyım bizim için çok güzel bir armağan oldu. Kıraç, çocukluğumdan bu yana hayran olduğum bir şarkıcı ilk dansımızı onunla yaptık "derken damat Emre Şengül ise duygularını şöyle dile getirdi: "En mutlu günümüzü ölümsüz kıldılar, çok mutluyuz, çok teşekkür ediyoruz."
 
15 Eylül'e kadar sürecek olan festivalde Türkiye'nin dört bir yanından yöresel ürünler sergilenirken, çok sayıda şarkıcı sahne almaya devam edecek.

Festival bugün Kınık Cumhuriyet Meydanı'nda gün boyunca etkinliklerle ve akşam saat 20:30'da Ayşegül Dinçer (Ankaralı Ayşe) konseri ile devam edecek.

Salı günü Ali Kınık, Çarşamba Zakkum ve Perşembe günü Muazzez Ersoy konseri ile sona erecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Arşiv