Küçük Kulüp'te aktiviteler bitmiyor

  • 0
  • 1.105
Yazı Boyutu:

Son dönemde yaptığı çıkışla Türkiye gündemine oturan KüçükKulüp’ün üyeleri yaz kupasında bir araya geldi. Düzenlenen mini turnuvadaüyeler 3 gün boyunca Küçük Kulüp’ün en iyi raketi olmak için mücadeleverdi. 

Turnuvanın finalinde Patrick Clarke-Serdar Dağıstan çifti,Emre Sarıgedik-Murat Tarakçıoğlu ikilisini 2/0 lık skorla yenerek kupayıkazandı. Turnuvanın centilmen sporcuları Kadri Şeker ve Ahmet Zati seçildi.

Turnuvaya direktörlük yapan Kadri Şeker yaptığı konuşmadaKüçük Kulüp’ün centilmenliğin ve dostluğun yaşandığı özel bir kulüp olduğunu veyeni yönetimin bu tip aktivitelerle vizyonunu sergilediğini,çok mutlu olduğunubelirtti ve turnuvanın gelenekselleşmesi dileğinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik yaz kupasının üyelerikaynaştırdığına ve keyifli ve çekişmeli maçlara ev sahipliği yaptığına dikkatçekti.  Sarıgedik “Hedefimiz ulusal bir marka olmak , bu doğrultuda yenilenen, üreten ve gençleşen bir Küçük Kulüp için şevkle çalışıyoruz. Sürekliyeni projelerle kulübümüzü kalkındırmaya çalışıyoruz.Centilmenliği üyelerimizebir yaşam biçimi olarak sunmayı hedefliyoruz. Saygı ve sevgi bu turnuvalarınsembolü olmalıdır ” diye konuştu. Turnuva ödül töreninden sonra kulüp üyeleri,  köfteekmek gecesi ile keyifli bir yaz akşamı geçirdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Aliağa, Satranç Tutkunlarına Ev Sahipliği Yapacak

19 Mayıs'a özel futbol turnuvası

17. Yarımada Spor Oyunları Çeşme’de başladı

Arşiv