MSA, İzmir’de geleceğin şefleriyle tanışacak

  • 0
  • 1.245
MSA, İzmir’de geleceğin şefleriyle tanışacak
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye'nin lider profesyonel mutfak okulu Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), İzmir’de düzenleyeceği Tanıtım Günü’nde profesyonel şef adaylarıyla bir araya gelecek. 21 Kasım Cuma günü gerçekleşecek buluşmada, MSA’nın ve mutfak dünyasının kapıları profesyonel şef adaylarına açılacak.
 
Milli Eğitim Bakanlığı onayı ve City&Guilds, Pearson / EdExcel ve Scottish Qualification Authority akreditasyonları ile uluslararası profesyonel aşçılık diploması veren Türkiye’nin lider mutfak okulu Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), İzmir’de Tanıtım Günü düzenleyecek. İzmir’de Mövenpick Hotel Chocolate Salonu’nda

21 Kasım tarihinde 12.00 ve 16.00 olmak üzere iki seans halinde düzenlenecek olan etkinliğe, MSA’nın eğitmen şefleri katılacak.
Tanıtım Günü, uluslararası düzeyde saygın bir eğitim alarak profesyonel şef olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunacak. MSA’nın alanlarında uzmanlaşan eğitmen şefleri, katılımcılara aşçılık, pastacılık, mutfak, bar, servis ve mutfak yönetimi eğitimlerine ilişkin bilgi verecek. Ayrıca MSA’nın uluslararası eğitim sistemi, müfredatı, standart ve teknikler hakkında detaylı bilgilendirme yapılacak. Katılımcılar, uluslararası geçerliliğe sahip City & Guilds, Pearson/EdExcel ve Scottish Qualification Authority diplomaları ve kariyer olanakları hakkında da tüm sorularına yanıt bulacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv