Okullarda “Atatürk”dersi…

  • 0
  • 1.610
Yazı Boyutu:

Konak Belediyesi okullara yardım yapmaya devam ediyor. Şehit Fethi Bey İlköğretim Okulu’nun dış cephe boyasını, tuvalet yenilemesi, 2. ve 3. kat pencerelerine korkuluk yapılmasını üstlenen Konak Belediyesi çocuklara pırıl pırıl bir okul bıraktı. Yenilikleri yerinde görmek için okulu ziyaret eden Konak İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihabir Çulhaoğlu ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, öğrencilerin ve velilerin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandılar.
 
Başkan Tartan, çocuklara “Bir güneş gibi doğuyorsunuz” diyerek sözlerine başladı. “Okulun çeşitli ihtiyaçlarını çözdük ve cennet gibi bir okul olması için elimizden geleni yaptık. Aranızda Konak Belediyesi izcisi olan çocuklar Konak Belediyesi’nin kampında güzel bir tatil yaptılar. Sizlere yine tatil,  gezi benden. Her zaman sizler bizim en önemli güvencemizsiniz. Geleceğe güvenle bakmanın en önemli yolu da öğretmenlerimizden, aileden geçiyor” diye konuştu.
Tartan, 10 Kasım da Cumhuriyet Meydanı’nda saat 11.30’da canlı Atatürk posteri oluşturmak için de tüm öğrenci, veli, öğretmen ve yöneticileri alana davet etti. Başkan Tartan,” En büyük rehberimiz ulu önder Atatürk. O’nun aydınattığı yolda sapmadan yürürsek yarınlara güvenle bakabiliriz. O’nu bir kez daha minnet,sevgi ve özlemle anıyoruz” dedi.
Okul Müdürü Nedim Köksal ise eğitime gönül verdiği ve okula yaptığı yardımlardan ötürü Başkan Tartan’a teşekkür etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Orhun Değişim Programı: Azerbaycan Deneyimi

Egeli genç gazeteciler kariyer etkinliğinde

Eğitim’de Alternatif Yolculuğa Devam

Buca'dan üreticiye fidan desteği

Vefatının 23. Yıldönümünde anlamlı tören

Vali Elban’dan İzmir Ekonomi’ye ziyaret

Arşiv