Önce konser sonra sağlık

  • 0
  • 9.531
Yazı Boyutu:

Yaşamını ABD Chicoco’da sürdüren Dünyaca ünlü Medikal Onkolog Dr. Erol Yorulmazoğlu, Prof. Dr. İllkan Dündar, İzmirli hanımlara Serviks (Rahim ağzı) kanserini anlattı.
Hilton Oteli’nde dünyaca ünlü İzmirli Piyanist Burçin Büke’nin konseri ve ardından gerçekleşen seminerde dünyada her iki dakikada 1 kadını, Türkiye’de günde iki kadını rahim ağzı kanseri nedeniyle kaybedildiği anlatıldı, erken teşhis ile alınabilecek önlemler hakkında bilgi aktarımı yapıldı. Chicoco’dan Türkiye’ye gelerek kanserle ilgili son gelişmeleri, hastalıktan korunma ve tedavi yöntemlerini İzmirli kadınlarla paylaşan Yorulmazoğlu, meme, troid, akciğer kanserlerini de bilimsel veriler ve örneklerle anlattı.Onkolog- Jinekolog Prof. Dr. İllkan Dündar’da hastalığın erken teşhisinin önemini vurguladı.
Defne  Atakan ve Nihal Durmaz’ın organizasyonunun konuklarına Serviks (Rahim ağzı) kanseri konusunda her an hatırlatıcı ve bilinçlendirici olmaları “Pearl of  wisdon” Bilgelik İncisi takıldı. 


Mizyal akımsar, Ümran Uysal, Zeliha Toprak, İlgün Canbeyli, Candan Cingöz, Pınar Öztim, Dilek Olcay

Defne Atakan, Ebru Gönüldaş, Mine Kayıcan- Serra Öz, Pakize Sükan, Nazire Erkan, Reyhan Özden

Ebru Yolver, Gönül altınkapı, Didem Kepi, Gül Maro, Gülperin, Nesligül Sertdemir

Mahru- Rebab Gürel, Nesligül Sertdemir, Nihal Durmaz, Bijen Molay, Filiz Eczacıbaşı Sarper, Ayşe Tatari

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sel Eczanesi 15 yaşında

EİB Moda Tasarım Yarışması

Novamer Otomotiv Açıldı!

Bridge of Hope galası

İKSEV Başkanı Filiz Eczacıbaşı Sarper, Sanat ve Edebiyat Şövalyesi

“İzmir’e ve Alsancak’a emek verenler” ödüllendirildi

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg