ORKESTRA KARŞIYAKA BİR KEZ DAHA SANATSEVERLERİN HUZURUNDA OLACAK

  • 0
  • 683
Yazı Boyutu:

Düzenlediği kültür ve sanat etkinlikleri ile sanatseverlerin büyük takdirini toplayan Karşıyaka Belediyesi geçtiğimiz yıl kurduğu Orkestra Karşıyaka’yı  sanatseverler ile bir kez daha buluşturmaya hazırlanıyor.

İlk konserin coşkusunu unutamayan Karşıyakalılar bu sefer 26 Mart 2012 Pazartesi saat:20.00’de Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde düzenlenecek konser için gün sayıyor.

Repertuarını pop, caz ve geleneksel müzik tarzından seçen Orkestra Karşıyaka, iki bölüm halinde sunacağı konserinde ilk yarıda Mozart Potpori, Beethoven Potpori, Endleess Love, Can’t Take My Eyes Of You, Karayip Korsanları, Ah Bir Ataş Var ve Karadeniz’den Bir Demet’i seslendirecek. ikinci yarıyı Neşeli Bando, Latin Potpori, Tango- Kumparsita, Unuttun mu Beni, Seninleyim, Gaytağı, Ayrılık ve Samanyolu şarkıları ile noktalayacak.
Gecede Tango dans grubu, konuk sanatçılar Özle Şenözfesçi ve Gülşah Kaçar’ın da sahne alacağı  konser, Karşıyaka’da unutulmaz bir geceye daha imza atacak.  Orkestra Karşıyaka’yı Şef Nazım Aliyev yönetecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Lise öğrencilerinden ingilizce müzikaller

Sanatın ‘marka’ yüzü olacak

Kültürel İzlerin Düşünsel Evreleri Alaçatı ART Shop’da

Konservatuvar TRT'den Bir Bahar Akşamı dinletisi

Dünya Prömiyeri İzmir'de

Çağdaş Yaşam Çocuk Korosu Performansıyla Unutulmaz Anlar Yaşattı

Arşiv