Pekiyi karneye kurs hediye

  • 0
  • 875
Yazı Boyutu:

Bostanlıspor yüzme, basketbol, futbol, aikido, tenis, beyzbol, ragbi, Amerikan Futbolu branşlarında yaz spor okullarıyla tam gün eğitim verecek olan spor ve sanat kampı açıyor. Haziran ayında okulların tatile girmesiyle birlikte faaliyete geçecek Bostanlıspor Yaz Spor Okulları ile Yaz Spor ve Sanat Kampı'yla ilgili açıklama yapan Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, "sosyal sorumluluk projemiz içinde yer alan çalışkan öğrencilere bu yaz tatilinde bir sürprizimiz oluyor. Karnesi tamamen pekiyi olan öğrenciyi spor okullarımızda bir ay süresince ücretsiz ağırlayacağız. Tamamı pekiyi olan karnesini Bostanlıspor'a getiren öğrenciler yüzme dışındaki spor okullarımızdan bedava yararlanacak" dedi.
Erboy şöyle devam etti: "Bostanlıspor olarak gelen yoğun  talep doğrultusunda 8 branşta yaz spor okulu açma kararı verdik. Bunlar başta yüzme ve futbol olmak üzere aikido, tenis, beyzbol, ragbi, amerikan futbolu olacak. Yüzme okulumuz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne ait olan olimpik yüzme havuzunda, diğer branşlarımız Bostanlı'daki Gode Cengiz Spor Tesislerinde yapılacak. Spor okullarımızda akademik kariyeri olan, diplomalı antrenörlerimiz görev alacak. Kayıtlarımız başladı. Ayrıntılı bilgiyi www.bostanlispor.com resmi web sitemizde ve 0-544-7351912 numaralı telefonumuzdan alabilirsiniz."
 
TAM GÜN YAZ SPOR VE SANAT KAMPI
Bu yıl ilk kez Bostanlıspor'un Bostanlı Sanat Merkezi ile işbirliği yaparak, tam gün spor ve sanat kampı açtıklarını da sözlerine ekleyen Erboy,  "servisle alınacak olan öğrenciler tesislerimize getirilecek ve burada spor yapacak. Daha sonra da Bostanlı Sanat Merkezi'nde tiyatro, resim, drama, dans, gitar, bale, hobi çalışmalarına katılacak. Yeteneklerine göre de çalışmalar yaptırılacak. Spor olarak da haftada 2 gün yüzme, basketbol, tenis, aikido ve çocuk oyunları (sek sek, mendil kapmaca, yakan top) öğrenecekler. Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı da kafemizde yiyecekler. Akşam da yine servislerle evlerine götürülecekler"  dedi.
Kontenjana göre sporcu alınacağını  ve kayıtların da başladığını belirten Erboy, İzmir Gazeteciler Cemiyeti, TSYD üyeleri ve sarı basın kartı mensuplarının çocuklarına kendi tesislerindeki spor okullarında %50 indirim yapacaklarını da sözlerine ekledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv