Pınar ile Asil aşkında mutlu son

Göztepe Spor Kulübü A Takım Scout ve tercümanı Asil Bilgehan ile Uluslararası bir kuruluşta Lojistik Müdürü olarak çalışan Pınar Bağdatlıoğlu yaşamlarını birleştirdi.

  • 0
  • 2.870
Pınar ile Asil aşkında mutlu son
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Göztepe Spor Kulübü A Takım Scout ve tercümanı Asil Bilgehan ile Uluslararası bir kuruluşta Lojistik Müdürü olarak çalışan Pınar Bağdatlıoğlu’nun nikah ve düğünü Göztepe camiası başta iş, spor ve medya dünyasını buluşturdu. Çiftin düğünü duayen turizmci Sami Türkay ile Nurcan Ateş Türkay’ın yönetiminde yepyeni çehresiyle Dalyanköy’de faaliyete geçen Çeşme Sisus Marina Otel’de gerçekleşti.


Neriman -Çetin Bağdatlıoğlu, Pınar- Asil Bilgehan, Filiz ve İlhan Bilgehan
Asil Bilgehan’ın tanıklığını gecenin konuklarından Göztepe Spor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Sepil, Pınar Bağdatlıoğlu’nun tanıklıklarını Burcu Yeşilpınar ve Özge Acara üstlenirken, nikah akdini ise Karabağlar Belediye Başkanı adına Nikah Memuru Selda Barın yerine getirdi.
Mehmet Sepil tanıklık sırasında; “İdari kadromuz, oyuncularımız, ekibimizi tatilde bir araya getiren bu düğün gösteriyor ki; Göztepe ailemiz zirveyi aşıyor” diye konuştu.

Özge Acar, Burcu Yeşilpınar, Mehmet Sepil, Selda Barın, Pınar- Asil Bilgehan
Neriman -Çetin Bağdatlıoğlu ve Filiz ve İlhan Bilgehan çiftleri, çocuklarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan konukları karşılayarak tebrikleri kabul etti.

Düğün pastasını Leone Patisserie hazırlarken, gecenin organizasyonunu Narvien Wedding& Events üstlendi. Düğün Hikayeniz ekibi, gecenin görsel çalışmalarını gerçekleştirdi. Düğünde Vakko şıklığını tercih eden Asil ve Pınar, gece boyunca konuklarla eğlenerek, mutlu günlerinin tadını çıkarmalarının ardından balayı tatiline çıktı.
Fotoğraflara gidiniz...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çamlaraltı günbatımında buluştu

Özlem ile Birkan yaşamlarını birleştirdi

İyiliği büyütecek, umuda yol olacaklar...

Yaşar'la yaza veda

Homeros Ödülleri Üçüncü kez sahiplerini buldu

34. Yaşa özel