Portakal'dan Davete dair stres yönetimi

İzmir’de uzun yıllar turizm & otelcilik ve davet organizasyonları üzerine kariyer yapan Müjde Portakal, yeni projesiyle 34 yıllık tecrübe ve gözlemlerini, İspanya’dan "DAVETE DAİR STRES YÖNETİMİ" üzerine online paylaşıyor, bir davetin kusursuz yapılmasından, getireceği stresin çözümüne yönelik danışmanlık hizmeti veriyor.

  • 3
  • 1.470
Portakal'dan Davete dair stres yönetimi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’de uzun yıllar turizm & otelcilik ve davet organizasyonları üzerine kariyer yapan Müjde Portakal, 34 yıllık bilgi, tecrübe ve gözlemleri son zamanlarda gerçekleştirdiği projesi ile, İspanya’dan "DAVETE DAİR STRES YÖNETİMİ" üzerine online danışmanlık yapıyor.

En son yiyecek içecek müdürlüğü yaptığı Grand Hotel Mercure’ün kapanmasıyla Paris’e taşınan, Fransa’da gastronomi & restoran üzerine eğitim ve deneyimlerinin ardından evliliği nedeniyle 19 yıl önce İspanya’ya yerleşen Portakal, gastronomik olarak çok zengin olan İspanya’da da mesleğine yeni deneyimler ilave ederek 34 yıllık tecrübe ve gözlemlerini online danışmanlık yoluyla paylaştığını söyledi.

Portakal, “Bir davette en önemli unsur çözüm odaklı gidip, çıkan pürüzleri stres yapmadan, sakin bir şekilde çözerek devam etmektir. Çözmek ise ne yapacağını bilmekle doğru orantılıdır. Uzun senelerdir edindiğim gastronomik ve organizasyon tecrübemizle, ne yapılması gerektiği konusunda bilgi ve önerilerle tüm stresi, yoğunluğu, baskıyı kişinin üzerinden alıyoruz. Bu danışmanlığı evinde küçük bir davet hazırlayacak ev hanımından başlayın, protokol bazlı partiler, çesitli kutlama partileri, nişan, düğün, her türlü organizasyon sahipleri, şirketlerde organizasyonları yöneten departman sorumluları, hatta ise yeni atılmış genç event plannerlar da alabilirler. Bu servis, tamamiyle talebe göre hangi konuda desteğe ihtiyaç varsa (bir organizasyonun tüm unsurlarına ait gerekli teknik destek), organizasyon için farklı ülkelerden değişik fikirler, yeni trendler, özel menüler ve psikolojik yönlendirmeyi/desteği kapsar. Özellikle psikolojik yönlendirme/destek üzerine yoğunlaşıyoruz. Yoran konuyu çok yönlü inceleyip, tavsiyelerle stresi hafifleterek danışanı daha yaratıcı olmaya yönlendiriyoruz” dedi.

Yurt dışında bir organizasyon planına lokal destek, ya da yurt dışı konsoloslukta evlilik prosedürleri konusunda da danışmanlığı kapsayan hizmet sistemi olduğunu ifade eden Müjde Portakal, “ücretsiz gerçekleşen ilk görüşme zevkleri, beklentileri, nerede desteğe ihtiyaç varsa belirlemeye yöneliktir. Konu ile ilgili görüşerek bilgi almak isteyen dost ve müşteriler eventcounselingbcn@gmail.com elektronik posta aracılığıyla bize ulaşabilir” diye konuştu.

Yorumlar (3)
  • Mujde Portakal

    Mujde Portakal

    Cok Tesekkurler efendim , tabiiki zevkle, e mailinizi bekliyorum, sevgiler.

    24 Ocak 2024 02:05
  • Selmin Sampere

    Selmin Sampere

    Sayın Portakal , verdiğiniz bilgiler ve video için teşekkürler. Düzenlemek istediğimiz gerek şirketimiz için gerekse özel organizasyonlarımızda sizlerin deneyimlerinden faydalanmak isteriz .

    23 Ocak 2024 18:28
  • Selmin Ayta

    Selmin Ayta

    Sayın Portakal , bu güzel , bilgilendirici yazı ve video için teşekkürler. İşve özel organizasyonlarımızda tecrübelerinizden yararlanmak isteriz .

    23 Ocak 2024 15:00
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bayındır'da İrem Derici Rüzgar

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Arşiv