Poyraz Otomotiv'e çifte ödül

  • 0
  • 1.008
Yazı Boyutu:

İzmir ve Aydın FIAT ana bayisi olarak hizmet veren Poyraz Otomotiv,Türkiye'deki 72 bayii arasında 2013 yılı müşteri memnuniyetinde birinciliködülünü aldı. Poyraz Otomotiv Satış Müdürü Hakan Doluorman ise yine 72 bayininsatış müdürleri arasında en yüksek satış hedefini gerçekleştiren ve müşterimemnuniyetini sağlayan yönetici olarak birinci oldu. Poyraz Otomotiv 2013performansı ile 2 ödülün sahibi olurken, 2014 yılının 2 ayında da aynı başarıgrafiğini sürdürüyor.  

Memnuniyet yaşam tarzı
 FIAT bayileri arasında her yıl yapılan ve müşterilerlegörüşülerek yapılan değerlendirmede müşteri memnuniyetinde 100 üzerinden yüzde99.3 başarı puanı ile 72 bayii arasında ilk sırada yer aldıklarını dile getirenPoyraz Otomotiv Satış Müdürü Hakan Doluorman, ekibi ile birlikte öz veriliçalışmanın sonuçlarını almanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Otomotivsektöründe 30 yıldır yer aldıklarını ve FIAT'ın ana bayisi olarak en iyi hizmetisunmanın yarışı içinde olduklarını vurgulayan Doluorman, “Müşterimemnuniyetinin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Sektörümüzde diğersektörlerde olduğu gibi rakip firma ve rakip modeller oldukça fazla. Pazarpayından daha fazla pay sahibi olmak için, rakiplere karşı fark yaratmakgerekiyor. Müşterilerimizi güler yüzle karşılamamız, çözüm odaklı olabilmemizbizi müşteri memnuniyetindeki birinciliğe götürdü. Biz müşteri memnuniyetiniekip olarak işten çok yaşam tarzı olarak benimsedik. 2014 yılının ilk 2 ayındada bu alanda en yüksek orana sahibiz. Bu yıl da bu konuda başarılı olmak içinçalışıyoruz” dedi. 

Müşteriye büyük değer
 2013 yılında ayrıca satış müdürleri arasında da en çokotomobil ve hafif ticari satış hedeflerini ve müşteri memnuniyetini gerçekleştirmedede ödüllendirildiklerini anlatan Doluorman, 125 puanla birinci olduklarınıkaydetti. Otomotivdeki aşırı rekabet ortamında bu başarıları yakalamanınoldukça zor olduğuna dikkat çeken Doluorman şöyle konuştu: “İşletmemizdemüşteri içeri girdiği andan itibaren, ailemize katılmış oluyor. Her koşuldaekibimizle, müşterilerimizin ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılamayaçalışıyoruz. Resepsiyonda müşterilerinin karşılama aşaması ile başlayaniletişim, satış, teslimat ve satış sonrası memnuniyetine kadar sürüyor.Müşteriyi tanımak, değer vermek ve ihtiyaçlarını belirlemek müşteriyi memnunetmektir. Ve bazen küçük sürpriz hediyelerle müşterilerimizin karşılarınaçıkarak, akıllarında güzel bir anı bırakıyoruz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Demir muhtarlarla bir araya geldi

Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Projesi start aldı

Kadınların başarı hikayeleri konuşuldu...

Foça’nın güzellikleri fotoğrafa yansıdı

Dört duvar arasında bir başkan olmayacağım

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Arşiv