Profesyonel Yüzmeye Geri Döndü!

Alternatif pop müziğin başarılı ve güçlü seslerinden Su Soley, geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda hayatında yaşadığı son dönem gelişmeleri ve değişimleri anlattı.

  • 0
  • 1.101
Profesyonel Yüzmeye Geri Döndü!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Su Soley, geçmişte uzun bir süre yaparak sayısız madalya kazandığı yüzme sporuna 12 yıl aradan sonra tekrar döndüğünü açıkladı.

Sakatlığı dolayısıyla ara vermek zorunda kaldığı Monopalet yüzmeye tekrar başlayan Su Soley, haftanın iki günü,  05.30'da uyanıp, 06.30'da spora başlayarak günde en az 1 saat yüzme antrenmanı yapıyor. 

Su Soley, sosyal medya hesabından paylaştığı havuzda çekilmiş fotoğrafları ile de dikkat çekerken, Vamos Master yüzme takımının kaptanı olan Esra Önen'den takıma katılması için teklif aldı. 

Yüzme takımında tekrar yüzmeye başlayacak! 
Su Soley, konuyla ilgili duygularını ise şu şekilde ifade etti: '' Bugün milattı. Seneler sonra sabahın ilk ışıkları ile havuza gittim ve 1 saat yüzdüm.
Sporculuk dönemim boyunca 05.30'da uyanıp günde çift antrenman yapmış eski bir profesyonel yüzücü olarak tüm hücrelerimin yerlerine yerleştiğini hissettim sanki. Eski yüzücü arkadaşlarımdan oluşan master yüzme takımına tekrar davet edildim.
Açık deniz ve havuz master yüzme yarışlarında eski yüzme arkadaşlarımla yüzeceğim. Aldığım tekliften hem onur ve gurur duydum hem de çok heyecanlandım.'' 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv