Yazı Boyutu:
Avrupanın enerji içeceği konusundaki söz sahibi firmalarından Rhinos Energy Drink düzenlenen törenle İzmirli sektör ilgilileri ile davetlilere tanıtıldı.
Levent Marinada yer alan La Cigale Restoranda düzenlenen tanıtım kokteyline markanın Ceosu Marko Zielinski,Rachel Hummel, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Distribitörü Tuzcuoğlu Holding Marka Ceosu Sedat Şenbaş, Firma Yetkilileri Füsun Önal ve Dilhan Vergilinin ev sahipliğinde düzenlenen tanıtımda konuşan Ceosu Marko Zielinski, Tuzcuoğlu gibi dev bir markayla Türk pazarına girmenin kendileri açısından müthiş bir moral olduğunu söyledi.
Tuzcuoğlu Holding Ceosu Sedat Şenbaş ise ürünün kalitesinin yanında yaptıkları araştırmalar sonucunda Türk damak tadına en uygun enerji içeceği olması ve avrupada sektöründe söz sahibi bir marka olmasının tercih nedeni olduğunu söyledi. Şenbaş, Rhinos Energy Drink Gergedan tüketeci merkezli pazarlama yaklaşımı ile ilk olarak motor sporlara sponsol olduk. Ayrıca BUVAK (Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı) yararına düzenlenen Rhinos Energy Drink Beach Volley Turnuvasında ana sponsor olarak sporcuların yanında olduk. Türkiye pazarında sponsorluklarımızla daha birçok yararlı ve kaliteli projeye imza atarak tüketicimizle birlikte olmayı sürdüreceğiz dedi.
Marko Zielinski ve Şenbaş önce sözleşmeleri imzaladı sonra da bardaklarına doldurdukları enerji içeceklerini birlikteliğe kaldırdı.
Marko Zielinski ve Şenbaş önce sözleşmeleri imzaladı sonra da bardaklarına doldurdukları enerji içeceklerini birlikteliğe kaldırdı.

Marko Zielinski, Rachel Hummel, Sedat Şenbaş, Dilhan Vergili, Füsun Önal, Gülören- Tevfik Altın, Hakan- Özge Tunca

03) Erkut- Aynur Şenbaş, Esen Yeşil, Dilek Karagöz, İffet- Gür Tunca, Tuğçe Alpay Sargın, Selin Ünal, Cahide Yeşilova, Züleyha Erman










