Rüzgar Aşkına Alaçatı'yı uçuracak

  • 0
  • 892
Yazı Boyutu:

Pegasus, 7 yıldırsponsoru olduğu ve 19-24 Ağustos tarihlerinde Alaçatı’da gerçekleştirilecekPegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası heyecanını rüzgaraşkına hashtagiile sosyal medyada yaşatmaya başladı.

 

12 Ağustos’a kadar sürecek yarışma kapsamında #rüzgaraşkınahashtag’ini ya da Pegasus’un Facebook sayfasındaki tabi kullanarak rüzgarınkendisine neler hissettirdiğini Tweet atan kullanıcılar arasından seçilecek 3Tweet’in sahipleri; 1 arkadaşlarıyla birlikte 23 Ağustos’ta Pegasus HavaYolları ile sörf cenneti Alaçatı’ya gitme, 2 gün konaklama ve Pegasus AirlinesPWA Windsurf Dünya Kupası’nda güneşin, dalgaların ve maceranın zirve yaptığıfinalleri yerinde izleme şansını yakalayacak.

Pegasus, bu büyük maceraya ortak olup, sörfçülerle tanışıpÇKWA’den (Çağla Kubat Windsurf Academy) 1 saatlik ücretsiz sörf dersi almakisteyenleri #rüzgaraşkına hashtagiyle Twitter’a ve www.facebook.com/PegasusHavayollari/app_401226443315264adresindeki Facebook sayfasına bekliyor.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Spor istasyonlarının dördüncüsü Kültürpark’ta açıldı

İzmirli dansçılardan uluslararası başarı

Başarının hediyesi son model bir otomobil

Boccia takımı, bronz madalya ile döndü

Şampiyonluğa ‘kulaç’ attı

Önce Fransa Sonra İspanya

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg