Sancakbeyi kapılarını açtı

Özgün tasarımıyla kişiselleşmiş kasabın konsept bulmuş hali Sancakbeyi Ocakbaşı, Güzelbahçe’de ihtişamlı bir açılışla misafirleriyle buluştu.

  • 0
  • 2.168
Sancakbeyi kapılarını açtı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Özgün tasarımıyla kişiselleşmiş kasabın konsept bulmuş hali olan, Sancakbeyi Ocakbaşı, Güzelbahçe’de ihtişamlı bir açılışla misafirleriyle buluştu.

Beşi dışarıda, üçü içeride olmak üzere toplam 8 adet aile locası, denizin üzerine kuruluş iskelesi ve heykel sanatçılarının özenle tasarladığı dolunay sahnesiyle ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatayı hedefleyen Sancakbeyi Ocakbaşı'nın ilk gecesine yüzlerce İzmirli akın etti.

Ürünler restaurant içerisinde yer alan 20 adet barbeküde, Rize fındık fabrikalarından toplanmış işlenmemiş fındık kabuğu kömürüyle masada pişirilerek ve anında servis edilerek tazeliğini koruyor. Tamamen spesiyal taze et ürünleri sunan restaurantın açılış gecesinde, Ege bölgesinin bereketli mahsulleriyle hazırlanan mezeler ve özenle hazırlanmış yemekler davetlilere lezzet şöleni sunarken, açılışa özel gecede sahne alan VIP Stage Orchestra, Darbuka sanatçısı İsmet Çakmak ve Aslı Zen davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattı.

2009 yılında Volkan Önterlikçi tarafından kurulan Sancak Yatçılık’ın yeni girişimi olan Sancakbeyi Restaurant eşsiz tasarımı, konumu ve geniş menü yelpazesi ve 240 kişi kapasitesiyle şimdiden ilgi odağı oldu.

Açılış fokoğrafları için...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

EN Hotel’de “Bahara Merhaba” partisi

Chaine des Rotisseurs İzmir Scappi’de

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Arşiv