Selin'den çok özel klip

Kendine has vokal tarzı ve güçlü sesi ile dikkat çeken Selin, Micky Blue ve Gil Lewis ile birlikte kaleme alıp bestelediği ''Cool'' isimli yepyeni şarkısının video klibini izleyicilerle buluşturdu.

  • 0
  • 1.262
Selin'den çok özel klip
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kendine has vokal tarzı ve güçlü sesi ile dikkat çeken Selin, Micky Blue ve Gil Lewis ile birlikte kaleme alıp bestelediği ''Cool'' isimli yepyeni şarkısının video klibini izleyicilerle buluşturdu. 

Yayımlandığı günden itibaren Türkiye'nin dışında 15'ten fazla ülkenin dijital listelerine giren ve uluslararası bir ilgi yakalayan Cool şarkısının video klibi Ece Naz Kızıltan yönetmenliğinde çekildi. Klip fikrinin çıkış noktasında yönetmen Ece Naz Kızıltan ile Selin, Wes Anderson dünyasının renk paletinden ilham aldı. 

Klip boyunca rengarenk sahneler, retro kıyafetler ve ikonik öğeler arasında gördüğümüz Selin, düzenli olarak Şükrü Kibar’dan aldığı dans derslerinin sonucunda klipteki tekli dans performansı ile de beğeni topladı. 

Ayrılık sonrası iki kişi arasında yaşanan tuhaf ve zorlu durumları konu alan Cool şarkısının yaz renklerinin hakim olduğu klibi, izleyenlere yazın sıcaklığını ve enerjisini hissettiriyor. 

Selin’in yeni klibi ''Cool'', Warner Music Türkiye etiketiyle sanatçının YouTube kanalında ve tüm dijital platformlarda yayımda!

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv