Sevcan bir, İzel iki

  • 0
  • 3.323
Yazı Boyutu:

BODRUM’da bu yıl 23’ncüsü Kefaluka Otel'de düzenlenen Miss Model Of Turkey Yarışmasına Hakan Hekimoğlu Model Ajansı’ndan iki İzmirli damgasını vurdu ve Ege Üniversitesi Biyoloji Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Sevcan Yaşar birinci olurken, Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü hazırlık öğrencisi İzel Gölcük ise ikinciliği kazandı.  
Türkiye’nin önde gelen giyim ve mayo markalarından Sunset, D&K Tekstil, Tebi Tekstil ve Modacı Abdullah Öztoprak’ın kıyafetlerini sergileyen 24 manken jüri karşısında ter döktü. Reyhan Karaca, Ece Gürsel, Tuğba Özay, Hande Yener ve Abdullah Öztoprak’ın yer aldığı jürinin zorlanarak yaptığı değerlendirme sonucunda Sevcan Yaşar birinci, İzel Gölcük ikinci, Seda Aslan üçüncü, Özgü Özal ise dördüncü oldu.
Birincilik tacını 2010 birincisi Tuğçe Yulaç ile Hande Yener’in taktığı Sevcan Yaşar,  Çin’de yapılacak olan 7’nci Dünya Mankenler  Kraliçesi yarışmasında, İzel Gölcük ise ekim ayında Arnavutlukta gerçekleştirilicek olan Miss Globe yarışmasında ülkemizi temsil edecek.


Sevcan Yaşar                                                  İzel Gölcük             

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ünlü Model ve Sunucu Tuğçe Aral Ekranlara Dönüyor

Boynunda Servet Taşıdı!

Zorba Taverna’da Sirtaki Coşkusu!

Suat Yanç, Yılın En İyi Yapımcısı

Magazin dünyasına iddialı bir yapım daha

Sabahattin Ali

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg