Sevgililer Günü İçin de Hyatt Bir Başka

Sevgililer Günü’nde Pınar Aylin’in 80’ler ve 90’lar temalı performansıyla Hyatt Regency İzmir İstinyePark “Hyatt Bir Başka” dedirtecek.

  • 0
  • 1.297
Sevgililer Günü İçin de Hyatt Bir Başka
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sevgililer Günü’nde Pınar Aylin’in 80’ler ve 90’lar temalı performansıyla Hyatt Regency İzmir İstinyePark “Hyatt Bir Başka” dedirtecek. Misafirlerine ev konforunu en ince detayları düşünerek tasarlayan Hyatt Regency İzmir İstinyePark, Sevgililer Günü’nde de konuklarına unutulmaz bir gece vadediyor. Bu yıl, 14 Şubat Sevgililer Günü bir başka olsun derseniz, Hyatt Regency İzmir İstinyePark, aşkınızı romantik anlarla taçlandıracak bir akşam için çiftleri bekliyor.

Hyatt Regency İzmir İstinyePark'ın, masalsı ambiyansı ile Sevgililer Günü’nü unutulmaz anılarla geçirmek isteyen çiftlere romantik bir konaklama ve gala yemeği deneyimi sunacağını söyleyen Genel Müdür Zafer Canbaz, "Pınar Aylin “Best of 90s" konsepti ile hazırladığı özel repertuar ile misafirlerini adeta sihirli bir zaman yolculuğuna çıkaracak.
Tüm romantik detaylar düşünülerek kurgulanan gece, görkemli davetlere kucak açan ve panoramik şehir ve körfez manzaralı terası ile İzmir’in en yeni ve en gözde salonu haline gelen İstinye Balo Salonu’nun ikonik ambiyansında gerçekleşecek. Pınar Aylin’in muhteşem performansıyla taçlanacak geceye konuklar yemekli ve bistro seçenekleri ile rezervasyon yaptırabilecekler" dedi

Sevgililer Günü’nü Baş Başa Geçermek İsteyenler İçin de “Hyatt Bir Başka”
Canbaz, şöyle devam etti: "Romantizmi Hyatt Regency İzmir İstinyePark’ın görkemli atmosferinde yaşamak isteyenler için, eşsiz ve büyüleyici körfez manzarasıyla ve damaklarda şölen yaratacak The Bay Restaurant, Sevgililer Günü’ne sevgililere benzersiz gurme lezzetlerle birleşen akşam yemeği sunuyor. The Bay Restaurant, leziz menüsüyle bu özel günde, Hyatt Regency İzmir İstinyePark’ta sevgilileri gastronomik bir yolculuğa çıkaracak. 14 Şubat’ta baş başa geçirmek istenilen anları da düşünen Hyatt Regency İzmir İstinyePark, odaya özel kahvaltı ve akşam yemeği servisi ile en özel günü taçlandırıyor. Sevgililer Günü’ne özel olarak, otele erken giriş ve geç çıkış imkanı, ücretsiz spor salonu kullanımı, İzmir’de sadece Hyatt Regency İzmir İstinyePark’ta bulunan SPA Soul’un çiftlere özel indirimli eşsiz masaj seçenekleri ile Sevgililer Günü’nde Hyatt Regency İzmir İstinyePark’ta geçirilen her an unutulmaz olacak.

Rezervasyon ve Bilgi İçin: 0232 966 12 34 yada regency.izmir@hyatt.com

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv