Soylu’ya Vefa Gecesi

Lions 118 R Yönetim Çevresi kulüplerinden Karşıyaka Mavişehir Lions Kulübü Mart ayının 2. Toplantısını kurucu Başkan Dilek Soylu’ya Vefa Gecesi olarak gerçekleştirdi.

  • 0
  • 1.165
Soylu’ya Vefa Gecesi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Lions 118 R Yönetim Çevresi kulüplerinden Karşıyaka Mavişehir Lions Kulübü Mart ayının 2. Toplantısını kurucu Başkan Dilek Soylu’ya Vefa Gecesi olarak gerçekleştirdi.

Karşıyaka Mavişehir Lions Kulübü 2023-2024 Hizmet Dönemi Başkanı Çiçek Bilgiç ile Yönetim Kurulu’nun ev sahipliğinde Pasaport Kordon Otel’de düzenlenen ve tören yönetmenliğini Konsey Başkan Yardımcısı Erdal Eminoğlu’nun üstlendiği (Night of White Angels) Beyaz Melekler olarak adlandırılan geceye Genel Yönetmen Refik Dinç, Genel Yönetmen ikinci yardımcısı Prof. Dr. Mesut Yazıcı, Kulüp üyeleri, Soylu’nun kendisi gibi eğitimci eşi Sacit Soylu ile Babası Yaşar Karabakır ve Kardeşi İpek Hoşnuter’de katıldı. Salon gümüş renkli balonlarla süslenirken, fotoğraf çekimi için hazırlanan köşe ise bir çift kanat önünde balonlar olarak tasarlandı ve konuklar geceye beyaz kıyafetler ya da içinde beyazın var olduğu kıyafetler tercih edildi.

Gecede konuklara hitap eden Soylu, bu gecenin kendisinin değil, katılan herkesin olmasını istediğini belirterek, “Sizler hepiniz iyilik meleklerisiniz. Hizmetlerimizi birlikte yaptık birlikte başardık. Sizlerle birlikte yaptığımız iyilik ve hizmetlerden dolayı mutluluk ve onur duydum” dedi.
Konsey Başkan Yardımcısı Erdal Eminoğlu’nun Soylu ve Kulüp Başkanı’na karakalemle çizilmiş resimli belgelerini taktim ettiği gecede Soylu gecede hediye yağmuruna tutuldu. Gece; Leyla Işık’ın sirtaki gösterisi ve Abdullah Hurigil’in gitarıyla seslendirdiği şarkılarla sürdü. Pasta hep birlikte kesildi.
Diğer fotoğraflara gidiniz...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Chaine des Rotisseurs İzmir Scappi’de

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv