TAD’da Bahar Kokteyli

İzmir Türk Amerikan Derneği üyeleri Baharı kokteyl ile karşıladı. Başkan Üner Akdeniz ve Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenlediği kokteyle kalabalık bir üye topluluğu katıldı.

  • 0
  • 1.398
TAD’da Bahar Kokteyli
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Türk Amerikan Derneği üyeleri Baharı kokteyl ile karşıladı. Başkan Üner Akdeniz ve Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenlediği kokteyle kalabalık bir üye topluluğu katıldı. Atıf Peynirci Orkestrası’nın geceye özel hazırladıkları müzik eşliğinde Dernek mutfağında hazırlanan leziz ürünler ikram edildi.

Dernek üyelerine hitap eden Başkan Üner Akdeniz, doğanın yeniden canlanması, çiçeklerin yeşermesi, doğayla birlikte umutların da yeşermesi anlamına da geldiğini söyledi. Akdeniz, “Umarım bu bahar sizlerin de umutlarını yeşertir, sizlerin de dileklerini tohumdan çiçeğe dönüştürüp gerçekleştirir” dedi.

İki gün sonra 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının olacağını dile getiren Akdeniz sözlerini şöyle tamamladı. “19 Mayıs, Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlık meşalesini yaktığı gündür. 19 Mayıs 1919’da Samsun’da yanan bağımsızlık meşalesi kısa süre içinde dalga dalga tüm yurda yayıldı ve büyük mücadelelerden sonra Cumhuriyete ulaşıldı. Bu gün ki varlığımızı, bu gün ki özgürlüğümüzün tamamını o günlere borçluyuz. Bizlere bu günleri armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve rahmetle anıyoruz.”

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yaşar’dan Büyükelçi ve eşi onuruna davet

Fransa Ulusal Bayramı'na Arkas Mattheys Köşkü'nde kutlama

Seden ile Yağız evlendi

Agora Rotary'de yeni Başkan Gülben Çalış

Üyelerini keyifli bir kokteylde ağırladı

Başterzi ve Yeni ailelerinin mutlu günü