Talaş Böreği gecesinde Yüksek Sadakat Coşkusu

İTK Mezunlar Derneği tarafından gelenekselleştirilen Talaş Böreği gecelerinden biri daha gerçekleşti.

  • 0
  • 2.827
Talaş Böreği gecesinde Yüksek Sadakat Coşkusu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İTK Mezunlar Derneği tarafından gelenekselleştirilen Talaş Böreği gecelerinden biri daha gerçekleşti. İTK Bahattin Tatış Kampüsü Tören alanında düzenlenen ve dernek üyesi mezunları, öğrenci ve velilerinin katılım gösterdiği geceye İzmir Özel Türk Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Tatış, Genel Müdür Yiğit Tatış ve  Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Tatış’da katıldı.  3000 kişinin katıldığı etkinlikte Nostalji Bandosu, daracık bir alanda yapmaya çalıştığı gösterisi sırasında zor anlar yaşadı.



84 mezunu İTK Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ülkü Toker, pandemi sürecinden sonra birlikte olmanın heyecan verici olduğunu belirterek, “Bu akşam ve bundan sonraki Talaş Böreği gecesi geçmişi gölgede bırakacak coşkuda olacak ve aramıza katılan yeni mezunlarımızla bu coşkumuz daha da artacak. İTK Mezunlar Derneği başkanı olarak sayın yönetim kurulu başkanımız Oğuz Tatış ve Genel Müdürümüz Yiğit Tatış’ın derneğimize vermiş oldukları maddi manevi desteklerden dolayı teşekkür ederim. Sevgili mezunlarımız sizlere de her zamanki bağlılığınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim atasının aydınlık yolundan hiç ayrılmayan İTK’lılar olarak bu geceden elde edilen gelirin ülkemizin aydınlık yarınlar için ülkemizin geleceğini yetiştirecek kız çocukları için eğitime destek veren bir derneğe bağışta bulunacağımızı sizlere bildirmek isterim. İTK’lı olmak bir ayrıcalıktır ve bu ayrıcalıkla ülkemizin geleceğini güvence altına almak hepimizin sorumluluğudur. Teşekkür ederim” dedi.
Yüksek Sadakat Grubu şarkılarıyla geceye damgasını vurdu ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar öğrencisi, velisi ve mezunlar doyasıya eğlendi.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv