Tek Bardakta Çok Fayda Sunan Yeni Süt: “Pınar Multi”

Türkiye’de süt sektöründe ilklerin markası olan Pınar Süt, tek bardağıyla (250 ml) yetişkin bir insanın günlük A, B1, B12, C, D vitaminleri ile kalsiyum ve çinko mineralleri ihtiyacının yüzde 38’ini karşılayan Pınar Multi’yi tüketicilerle buluşturdu.

  • 0
  • 895
Tek Bardakta Çok Fayda Sunan Yeni Süt:  “Pınar Multi”
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

ürkiye’de süt sektöründe ilklerin markası olan Pınar Süt, tek bardağıyla (250 ml) yetişkin bir insanın günlük A, B1, B12, C, D vitaminleri ile kalsiyum ve çinko mineralleri ihtiyacının yüzde 38’ini karşılayan Pınar Multi’yi tüketicilerle buluşturdu.

Pınar Süt Genel Müdürü Gürkan Hekimoğlu; “Yaptığımız tüketici araştırmaları sonucunda, bağışıklık sistemini koruyan ve sağlıklı beslenerek zinde kalmayı sağlayan fonksiyonel ürünlere eğilim olduğunu gördük. Böylece 2 yıllık çalışma sonucunda vitamin ve minerallerle zenginleştirilmiş Pınar Multi’yi geliştirdik” dedi.

Türkiye’de süt sektörünün öncü markası Pınar, tüketicilerinin deneyimlerinden yola çıkarak uzun bir süredir yürüttüğü çalışmaları tamamladı ve elde ettiği veriler doğrultusunda geliştirdiği Pınar Multi ile sektörde bir yeniliğe daha imza attı.

Bağışıklığı koruyarak sağlıklı ve zinde kalmanın çok önemli olduğu günümüzde Pınar, bir bardak (250 ml) Multi süt ile yetişkin bir insanın günlük A, B1, B12, C, D vitaminleri ile kalsiyum ve çinko mineralleri ihtiyacının yüzde 38’ini karşılamasına yardımcı oluyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv