Tekerlekli sandalye basketbolunun yıldızlarıdan Rektör Erciyeş’e teşekkür

  • 0
  • 900
Yazı Boyutu:

2010 yılından bu yana İzmir Üniversitesi forması ile sahaya çıkan Karşıyaka Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı, kapanan sezonun ardından Rektör Erciyeş’i ziyaret etti.
 
2010 yılından bu yana İzmir Üniversitesi forması ile sahaya çıkan Karşıyaka Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı oyuncuları, biten sezonun ardından İzmir Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş’i ziyaret etti ve verilen destek için teşekkür etti. Tüm oyuncuların imzaları bulunan basketbol topunu Rektör Erciyeş’e hediye eden Kulüp Başkanı Osman Ertöz, “İzmir Üniversitesi’nin desteği ile sezona 3 yeni transfer ile başlayan takımımız, bir üst lige çıkma hedefi ile top koşturdu ve ligdeki 5 rakipten üçünü geride bırakmayı başardı. Bizlere verilen ve Türkiye’de başka bir örneği bulunmayan bu destek için teşekkür ediyor, başka üniversitelere örnek olmasını diliyoruz” dedi.
 
Sosyal sorumluluk duyarlılık ister
İzmir Üniversitesi’nin bir üniversite olarak görevlerini yerine getirmenin yanı sıra sosyal sorumluluk çalışmaları ile fark yarattığını belirten Rektör Prof. Dr. Erciyeş, “Küçük bir destek, engellilerin hayatlarında büyük farklara ve başarılara, bizim içinse tarif edilemez mutluluklara neden oluyor. Daha fazla engellinin sahalarda, sokaklarda, aramızda yer alması için gelecek günlerde de elimizden geleni yapacağız” dedi. Takımın ziyareti sırasında tüm çalışmalara destek veren İzmir Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor İşleri Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serkan Çınarlı, Otizmli Çocukları Koruma ve Yönlendirme Derneği Başkanı Ergin Güngör ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gülnur Erciyeş de bulundu.
 
Hedef bir sonraki sezona
Türkiye Bedensel Engelliler Deplasmanlı Bölgesel Ligi B Grubu’nda mücadele veren İzmir Üniversitesi KES Basketbol Takımı’nda Yaşar Kurtbaş, Koray Cömert, Tuna Tikveşli, Neşe Aydemir, Erdal Denizaslanı, Kadir Özyer, Şefik Kuzey, Mustafa Acar, Faruk Akay, Uğur Çelik, Zafer Aktan ve Ali Nebi Ünlü yer alıyor. Sezona hızlı bir başlangıç yapan takım Antalya Akdeniz Engelliler takımını 71-33,Bayraklı Belediyesi takımını 73-57, Bucalı Engelliler takımını ise 60-22 yenmişti. Konya Sakatlar takımına yenilen takım, hedeflerini bir sonraki sezona erteledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv