Türkiye'nin en iyi işverenlerinden

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi, uluslararası bir kuruluş ‘Great Place To Work’ün yürüttüğü araştırma sonucunda, yüzde 88 puanla ‘Great Place To Work’ (Harika İş Yeri) sertifikası almaya hak kazandı. Medical Point Hastaneler Grubu CEO’su Veysi Kubba, “İkinci kez bu sertifikayı almamıza özverili çalışmaları ile katkı koyan takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum.” ifadelerini kullandı.

  • 0
  • 895
Türkiye'nin en iyi işverenlerinden
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İEÜ Medical Point Hastanesi, uluslararası kuruluş ‘Great Place To Work’ Enstitüsü tarafından yapılan ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ araştırmasında yüzde 88 puan alarak, ‘Great Place To Work’ (Harika İş Yeri) sertifikası almaya hak kazandı. 2022 yılında da aynı sertifikaya layık görülen İEÜ Medical Point Hastanesi, yeniden bu sertifikayı alan Türkiye’deki tek özel hastane oldu.

‘İKİNCİ KEZ BU GURURU YAŞIYORUZ’
Medical Point Hastaneler Grubu CEO’su Veysi Kubba, ikinci kez ‘Harika iş yeri’ seçilen ‘Medical Point’ markasına özveri ile katkı koyan çalışanlarıyla gurur duyduğunu ifade ederek, “Çok zor zamanlardan geçtik. takım arkadaşlarım Gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalıştı. Medical Point’ markası altında çalışanlarımıza yönelik uyguladığımız ‘çalışan odaklı’ insan kaynakları politikalarımız ile çalışanlarımızın motivasyonunun hep en üst seviyelerde olmasına büyük önem verdik.” şeklinde konuştu. Çalışanlarının disiplinli çalışmaları sayesinde başarılı olduklarını dile getiren Veysi Kubba, “Çalışanları için yüksek bağlılık kültürüne sahip, yüksek performanslı bir iş yeri deneyimi sunan ''Türkiye'nin En İyi İşverenleri” listesinde yer almaktan dolayı çok mutluyuz. İzmir’e ve Medical Point ailesine, ikinci kez bu sertifikayı almaya hak kazandıran ve bu gururu yaşatan tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

‘GREAT PLACE TO WORK ANKETİ’ NEYİ ÖLÇÜMLER?
Great Place To Work Trust Index™ anketi, çalışan perspektifinden markaya duyulan güven düzeyini ve çalışan deneyiminin tutarlılığını ölçer. Great Place To Work Trust Index™ Anketi; 60, kapalı ve iki açık uçlu soru aracılığıyla yüksek güvene sahip bir şirket kültüründe olması gereken beş boyutun bireysel çalışan açısından deneyimini ölçer. Boyutlardan üçü, liderlerin eylemlerine ve güven oluşturmalarına bağlıdır. Diğer iki boyut ise çalışanların iş yeri deneyimlerini takım arkadaşları ile arasındaki ilişki ve daha geniş perspektiften çalıştığı organizasyonda bulunmaktan duyduğu gurur boyutundan ölçer.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point, çocuk sesleriyle şenlendi!

Rakiplerini geride bıraktı!

Araç tercihi çevreden yana

Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası

Karın ağrısıyla gitti, yumurtalığında tümör ortaya çıktı

Geçmeyen alerjiye endoskopik çözüm

Arşiv