Turnuvada muhteşem final

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden merhum Meclis Üyesi Hasan Karabağ anısına düzenlenen futbol turnuvası muhteşem final ile sona erdi.

  • 0
  • 839
Turnuvada muhteşem final
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden merhum Meclis Üyesi Hasan Karabağ anısına düzenlenen futbol turnuvası muhteşem final ile sona erdi. Altay Spor Kulübü'nün şampiyonluğu göğüslediği etkinlikte dereceye girenlere kupa ve madalyalarını Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal verdi. Başkan Sandal, "Kendisini kentine, bölgesine ve insanlığa adamış çok değerli bir dostumuzu, büyüğümüzü kaybettik. Bu vesile ile anma etkinliğimize katılan tüm kulüplerimizi, sporcularımızı ve antrenörlerini kutluyorum" dedi.
 
Geçtiğimiz hafta Şehit Ümit Boz Spor Tesisi'nde başlayan ve müsabakaların başlama vuruşunu merhum Hasan Karabağ’ın kardeşi Hüseyin Karabağ, oğulları İzzet Karabağ ve Fikret Karabağ'ın yaptığı etkinlik, çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Final etkinliğine Başkan Sandal'ın yanı sıra Karabağ ailesi ve yakınları ile Bayraklı Belediyesi meclis üyeleri, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş ve ilçe yöneticileri, muhtarlar, İzmir ASKF Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Bayraklı'daki Amatör Takımlar ve futbol sporseverler katıldı. Pandemi tedbirleri alınan tesise girişte tüm sporcuların ve teknik heyetin ateşleri ölçüldü, hes kodları sorgulandı. Dezenfektan ve maske dağıtıldı. 32 takımın şampiyonluk için yarıştığı turnuvada Asarlık Gençlerbirliği 4'üncü, Genç Özgürspor Kulübü 3'üncü, Altınordu Futbol Takımı 2'inci, Altay Spor Kulübü 1'inci olarak şampiyonluğu göğüsledi. Başkan Sandal, dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim etti. Sandal, günün anısına Merhum Hasan Karabağ'ın oğlu Fikret Karabağ'a babası adına Bayraklı'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Sporculara ayrıca katılım belgesi verildi.
 
SADECE BİR SİYASETÇİ DEĞİLDİ…
İzmir ve çevre illerden profesyonel kulüplerin akademi takımları ve amatör takımlarının katılım gösterdiği turnuvanın finalinde konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "İçimizde ciddi bir hüzün var. Kendisini kentine, bölgesine ve insanlığa adamış bir dostumuzu kaybettik. Sadece bir siyasetçi değildi. Yaşamın her alanında; derneklerde, vakıflarda ve her alanda örgütümüze ciddi katkılarda bulunmuş, çok kıymetli bir dostumuzu, yeri zor doldurulacak bir büyüğümüzü kaybettik. Bu vesile ile merhum meclis üyemiz Hasan Karabağ'ı anmak asli görevlerimizden bir tanesi. Bu anma etkinliğine katılan tüm kulüplerimizi, takımlarımızı, sporcu ve antrenörlerini kutluyorum" diye konuştu.

 
ONURLANDIRDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
Merhum Hasan Karabağ'ın oğlu Fikret Karabağ, "Babam adına düzenlenen futbol turnuvasında bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Bu turnuva ile babam Hasan Karabağ'ın 'Evim' dediği Bayraklı'ya ve spora değer veren kişiliğini onurlandırdığınız için ailem adına emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. Konuşmaların ardından tüm katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv