Ukraynalı kadınlardan Yeni yıl kermesi

Alsancak Gazi Kadınlar Sokağı’nın Özel mekanlarından CHE Bar, Ukrayna Partisi ve parti kapsamında düzenlenen kermese ev sahipliği yaptı.

  • 0
  • 2.305
Ukraynalı kadınlardan Yeni yıl kermesi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’de yaşamını sürdüren Ukraynalı kadınlar düzenlediği geleneksel kermeslerden biri daha gerçekleşti. Alsancak Gazi Kadınlar Sokağı’nın Özel mekanlarından CHE Bar önü ve iç bahçesinde Ukrayna Partisi ve parti kapsamında düzenlenen kermes İzmir’de yaşayan Ukraynalı kadınlar olduğu kadar Türklerin de ilgisini çekti.

Ukrayna’ya özel kurutulmuş balık, ile kırmızı ve beyaz et, kurabiye gibi tatlı – tuzlu yiyecekler, el emeğe göz nuru takılar, aksesuar ve giysilerden oluşan ürünler 5 saat süren kermeste satıldı.
Organizasyon komitesinin verdiği bilgiye göre Kermesten elde edilen gelirlerin bir bölümü üreten kadınlara ayrılırken, bir bölümü ise hayırseverlik amacıyla kullanılacağını söyledi.
Gün boyu satışla yorulan Ukraynalı Kadınlar kermes sonrasında gerçekleşen partiyle yeni yıl öncesi doyasıya eğlendi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ünlü Model ve Sunucu Tuğçe Aral Ekranlara Dönüyor

Boynunda Servet Taşıdı!

Zorba Taverna’da Sirtaki Coşkusu!

Suat Yanç, Yılın En İyi Yapımcısı

Magazin dünyasına iddialı bir yapım daha

Sabahattin Ali

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg