Uluslararası heyecan yaşanacak

  • 0
  • 576
Yazı Boyutu:

Kadınlar Futbol  1.Ligi’nde şampiyon olarak UEFA ŞampiyonlarLigi’nde Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanan Konak Belediyespor’un ön elemegrubundaki rakipleri belli oldu.  Konak Belediyesiadına Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan Nyon’daki törene katılarak İzmir ekibinitemsil etti. 

Konak Belediyespor’un tur atlayarak uluslararası heyecanyaşanacağını belirten Başkan Tartan, Türk kadınının adını tüm dünyayabaşarılarıyla duyuracaklarını söyledi.

 Başkan Tartan,” Konak Belediyespor; Fenerbahçe, Galatasarayve Beşiktaş gibi ülkemizi Avrupa’da temsil edecek. Belediye kadın futboltakımımız Türkiye’nin ve İzmir’in  çağdaşyüzünü bu şampiyonlar ligi süresince en iyi şekilde dünyaya gösterecektir”dedi. Başkan Tartan kura çekimi sırasında Expo 2020 için kulis yapmayı da ihmaletmedi. Tartan, UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino ile sohbet ederekTürkiye’de  kadın futbolunun gelişimihakkında bilgi verdi.  Başkan Tartan,dünyanın 52 ülkesinden çok sayıda katılımcı ve temsilciye 260 sayfalık dörtdilde yayınlanan İzmir’in Gizli Kültür Cevherleri isimli kitabı ve tanıtımmateryelleri dağıttı; İzmir’in Expo 2020 adayı da olduğunu da anlatarakülkelerden kasım ayında yapılacak oylama için destek istedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv