Umman’da madalya için mücadele edecekler

Milli Sporcularımız Umman’da gerçekleştirilecek olan World Sailing Dünya Gençler Şampiyonası’nda mücadele edecek.

  • 0
  • 534
Umman’da madalya için mücadele edecekler
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Milli Sporcularımız Umman’da gerçekleştirilecek olan World Sailing Dünya Gençler Şampiyonası’nda mücadele edecek.

Şampiyona öncesi TYF Sportif Direktörü Tayfun Erey “Her yıl World Sailing tarafından düzenlenen ve sadece Olimpik sınıfların Gençlik kategorilerinin yarıştığı bu özel organizasyona yoğun çalışmalarımızın ardından 4 sınıf 8 kategoride 10 sporcumuzla katılıyoruz. Buradan ülkemize yeni başarılar kazandırarak güzel haberlerle dönmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

World Sailing Dünya Gençler Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Milli sporcularımız Umut Eyriparmak (Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi), Zülal Alev Erkan (Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü), Ali Beren Adamcıl (Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi), Can Ertürk (Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi), Derin Acal (Fenerbahçe Doğuş Yelken), Nehir Güzeltuna (Fenerbahçe Doğuş Yelken), Derin Atakan (Urla Deniz Spor Kulübü), Derin Cem Baba (AKUT Spor Kulübü), Merve Vatan (İÇDAŞ Spor Kulübü) ve Ozan Türker (Fenerbahçe Doğuş Yelken) ile TYF Antrenörleri Onur Derebaşı, Ferit Ercan ve Takım Lideri TYF Sportif Direktörü Tayfun Erey World Sailing Dünya Gençler Şampiyonası’nda mücadele edecek.
Yarışlar 13 Aralık Pazartesi günü başlayacak ve 18 Aralık Cumartesi günü sona erecek.

Muskat Büyükelçisi Usluer Millilerimize başarılar diledi
T.C. Muskat Büyükelçisi Ayşe Sözen Usluer, Millilerimizle bir araya geldi. Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak ve Milli yelkencilerimizle sohbet eden Büyükelçi Ayşe Sözen Usluer ve Prof. Dr. Fatih Usluer Milli Takımımıza başarı dileklerini ilettiler.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv