Uyumluluk için

  • 0
  • 2.183
Yazı Boyutu:

İzmirli Modacı Jeyan Gedik’in başlattığı gelinlik vedamatlığın aynı modaevinde hazırlanması ilgi görmeye başladı. Geçtiğimiz yılbaşlayan bu tarz bu yıl daha belirgin hale geldi ve her üç gelinlikten birinindamatlığı da Jeyan Gedik imzasılı kıyafetlerle boy göstermeye başladı. 


Çiftler provalara birlikte gelip, birlikte gidiyorlar. Çokhoş bir gelinlik seçen gelin yanında sönük kalan ya da gelinliğine uymadığınıdüşüneceği bir bir damatlık sürpriziyle karşılaşmamış oluyor.  Provalara beraber katılan gelin ve damatadayı dikim ve provalar esnasında yaşanan hoş anıları da özel günde giydiklerikıyafetlerinin içinde anı olarak kalıyor.

Arkadaşlarının kıyafet bütünlüğü evliliği düşünen çiftleride etkilemesiyle gün geçtikçe bu bütünlüğün arttığını dile getiren Modacı JeyanGedik, “Artık damatlar da gelinler kadar bu büyük ve özel güne özenerekhazırlanıyorlar.  Düğünün yapılacağımekana kadar her şeyin konsept dahilinde olması daha profesyonel bir çalışmagerektiriyor. Bize düşen kısmı gelini ve damadı hazırlamak.   Gelinliklerde genel olarak tarzım  vintage, etnik tarz ve dönem kostümleri.  Böyle olunca, damatlığın da arka plandakalmaması, tarz olarak gelinliği yakalaması ve bir çift olarak bir bütün vestil birliği içinde olması gerekir.  Vintageve iddialı çizgiler taşıyan bir gelinliğin yanına klasik bir damatlık yerinegelini ve gelinliği tamamlayan bir damatlığı özel olarak tasarlıyoruz.  Slimfit , klasik İtalyan tarzı 30’lu 40’lıyılların havası olan damatlıklar bu tür gelinliklerin yanına çok yakışıyor.”Diyor.

Gelinliklerdebu yıl sıklıkla dantel kullandıklarını dile getiren Gedik, “Vintage tarzınıeskitilmiş görüntüde el işlemeleriyle, modelleri süslüyoruz. Bu tür işlemelergelinliğe tarz ve ruh kazandırıyor . Klasik stilin dışındaki bu tarz bu yıl çokrevaçta. Gelinlikleri alışılagelmiş taç ve çiçekler yerine el işlemeli taşlıdanteli saç bantlarıyla tamamlıyoruz” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Arşiv