Wyndham Grand İzmir Özdilek’ten Sonbahara Merhaba Daveti

Wyndham Grand İzmir Özdilek, Sonbahara Merhaba daveti ile şehrin iş dünyasını ağırladı.

  • 0
  • 3.108
Wyndham Grand İzmir Özdilek’ten Sonbahara Merhaba Daveti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Wyndham Grand İzmir Özdilek, Sonbahara Merhaba daveti ile şehrin iş dünyasını ağırladı. Açılış konuşmasında davetlilere hitap eden Wyndham Grand İzmir Özdilek Genel Müdürü Sabih Duralı “Uzun bir aradan sonra sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Açılışımızdan bu yana İzmir’deki en iyi beş yıldızlı otel hizmetini vermek için çalışıyoruz ve 20 yıla yaklaşan zaman içerisinde bu ilkemizden hiç vazgeçmedik. Biz iyi hizmetin sürdürülen bir alışkanlık olması gerektiğine inanıyoruz. İşte bu nedenle tüm ekibimizle birlikte bıkmadan, usanmadan çalışmalarımızı gözden geçiriyoruz.’’ dedi.

Sözlerine devam eden Duralı “Dünya çapındaki Wyndham otelleri arasında yapılan değerlendirme sonucunda Best of Wyndham Grandödülüne beşinci defa layık görüldük. Wyndham Grand, 22 markası ile 95’den ve yaklaşık 9 binden fazla ülkede milyonlarca misafir ağırlıyor. Böylesine büyük bir zincirde, bu ödüle 5 yıl üst üste layık görülmek bizim için muazzam bir başarıdır. Hepimiz yüksek rekabetin hüküm sürdüğü iş dünyasının bir parçasıyız. Son yıllarda şehirde birçok otel açıldı ve açılmaya devam edecek. Biz rekabetin hepimizi geliştireceğine ve en sonunda güzel İzmir’e kalite getireceğine inanıyoruz. Tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz ancak içlerinde en iyi olmak için dürüstçe yarışmaktan geri durmayacağımızın da bilinmesini istiyoruz.” dedi ve konuşmasını katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür ederek tamamladı.
Davetlilere sunulan sürpriz hediyeler beğeniyle karşılanırken “Sokak Lezzetleri’’ konseptinde hazırlanan zengin ikramlar ve DJ performansı eşliğinde geç saatlere kadar eğlence devam etti.


Gecenin fotoğraflarına ulaşmak için aşağıdaki butonu kullanınız...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv