Ya düzeleceksiniz ya düzeleceksiniz

31 Mart Mahalli İdareler seçim öncesi AKP İstanbul Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’un kazanacağı iddialarının fos çıkması üzerine Bizimizmir yazarı ünlü Astrolog Filiz Özkol, X hesabından astrologların ve diğerlerinin yanıldığını belirten bir mesaj yayınladı.

  • 0
  • 397
Ya düzeleceksiniz ya düzeleceksiniz
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Seçim öncesi yorum yapan bir takım astrologlar ve çok bilmişlerin 31 Mart Mahalli İdareler seçim öncesi AKP İstanbul Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’un kazanacağı iddialarının fos çıkması üzerine Bizimizmir yazarı ünlü Astrolog Filiz Özkol, X hesabından astrologların ve diğerlerinin yanıldığını belirten bir mesaj yayınladı.

Filiz Özkol, “Herkes ‘Murat Kurum’ dedi. Oysa İmamoğlu İkizlere Terazi burcuydu. Hatta ay burcu da terazi idi. Plüton kova dan destek verdi. Güneş Koç burcundan kuzey aydüğümü ile birlikte çalıştı. Hava enerjisi yükseltti. Murat Kurum boğa da Jüpiter Uranüs transit Plüton kare açı verdi. Zorlayıcıydı. Türkiye haritasında Plüton karşıt finans evimizde. 2 Eylül- 19 Kasım son bir kez oğlak burcuna geçerek bize ültimatom verecek. Ya düzeleceksiniz ya düzeleceksiniz. Daha sonra yıllarca 8. Evimizde kalacak. Değişim ve dönüşümü başlatacak. Ayarlarımızı dünya standardına çekmemizi isteyecek. Yoksa geri kalan ülkeler arasına geçeriz. 2 ekim güneş tutulması ihtar…

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir’in planlamasını İzmirli mimarlar yapacak

Urla’da Enginar bereketi

ESHOT’ta görev değişimi

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Arşiv