Yamanlar'a Altın ve Bronz madalya

  • 0
  • 703
Yazı Boyutu:

4. Uluslararası Eğitim Metotları ve Materyalleri Proje Yarışmasında Yamanlar Eğitim Kurumları Liselerde Altın, İlköğretimde Bronz Madalya Kazandı.
Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü ve Eğitim Metotları Geliştirme Derneği (EMGED) işbirliğiyle öğretmenler arasında düzenlenen 4. Uluslararası Eğitim Metotları ve Materyalleri Proje Yarışması (EMEPYA) sonuçlandı. Projeleri dereceye giren öğretmenlere Turgut Özal Üniversitesi’nde düzenlenen törenle ödülleri takdim edildi.
Organizasyon kapsamında 2 bin 448 öğretmenin bir yıl içinde ürettiği 2 bin 106 eğitim projesi içinden Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinden oluşan jüri heyetinin dört farklı kategoride yaptığı değerlendirme sonucu derece alanlar belirlendi. 17 ülkenin katılımıyla gerçekleşen yarışmada Menemen Özel Yamanlar Malhun Hatun Lisesi Tarih Öğretmeni Mahinur Ceylan Lise kateorisinde İnfografik ile tarih öğretimi projesi ile Birinci oldu. Karşıyaka Özel Yamanlar İlköğretim Okulu Bilgisayar öğretmeni İbrahim Şenocak ise konu anlatımlarını 3D animasyonlarla birleştiren animasyon projesi ile İlköğretim kategorisinde Üçüncü oldu.
Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Ömer Balıbey “Bu organizasyonda proje üreten genç öğretmenleri gördüğünde büyük heyecan yaşadığını dile getirdi. EMEPYA’nın Türkiye’nin gelişimini nitelikli eğitimde gören herkese örnek olması gerektiğini ifade etti.”
Yamanlar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sebahattin Kasap “ Eğitim öğretimde nitelikli ve yenilikçi öğretmenlere sahibiz. Her alanda aldığımız ödüller bunun göstergesi.”dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Egeli genç gazeteciler kariyer etkinliğinde

Eğitim’de Alternatif Yolculuğa Devam

Buca'dan üreticiye fidan desteği

Vefatının 23. Yıldönümünde anlamlı tören

Vali Elban’dan İzmir Ekonomi’ye ziyaret

Son 30 gün önerileri

Arşiv