Yaşarlılar MFÖ ile coşacak

  • 0
  • 806
Yazı Boyutu:

Yaşar Üniversitesi bahar şenliğinin bu yılki konuğu Türk pop müziğinin efsane grubu MFÖ olacak. Unutulmaz şarkılara imza atan Mazhar-Fuat-Özkan’ın konseriyle öğrenciler final sınavları öncesi moral depolayacak.

Yaşar Üniversitesi'nde düzenlenen geleneksel bahar şenliği, spor ve eğlenceyi bir araya getiriyor. Üniversitenin Selçuk Yaşar ve Alsancak kampüslerinde 2 gün sürecek olan şenlikte, öğrenciler konser, söyleşi, dinleti etkinleri ve spor yarışmaları ile final sınavları öncesi moral bulacak.

Müzikte 39 yılı geride bıraktılar
Geçtiğimiz günlerde 10. gurur yılını kutlayan Yaşar Üniversitesi’nde 16-17 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek bahar şenliğinde Türk Pop Müziğinin efsane grubu, unutulmaz şarkıların yaratıcısı, Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur’dan oluşan MFÖ grubu öğrencilerle buluşacak.  Müzikte 39 yılı geride bırakan,  bu ay içerisinde 5 yıllık bir aradan sonra 10 şarkılık bir albümle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan, “Bu sabah Yağmur  Var İstanbul’da,” “Ele Güne Karşı, “Güllerin İçinden”, “Bodrum Bodrum” gibi iz bırakan şarkılara imza atan grup, şenliğin ilk gününün akşamı Selçuk Yaşar Kampüsü’nde unutulmaz bir konser verecek.

Bir yılın yorgunluğunu atacaklar
Yaşar Üniversitesi bahar şenliğinde MF֒nün yanı sıra, öğrenciler iki gün boyunca sürecek çeşitli etkinliklerle bir yılın yorgunluğunu atacak. Şenlik programında ayrıca dans, halkoyunları, ritim topluluklarının gösterileri, üniversitelerarası basketbol ve voleybol maçlarının yarı final karşılaşmaları, rock topluluğu konserleri, bisiklet akrobasi gösterileri ve tiyatro oyunları da yer alacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ünlü Model ve Sunucu Tuğçe Aral Ekranlara Dönüyor

Boynunda Servet Taşıdı!

Zorba Taverna’da Sirtaki Coşkusu!

Suat Yanç, Yılın En İyi Yapımcısı

Magazin dünyasına iddialı bir yapım daha

Sabahattin Ali

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg