Yaşayan Müze Kula'ya yoğun ilgi

Kula Belediyesi tarafından düzenlenen, Konak Belediyesi'nin ev sahipliğinde Esat Erçetingöz ve Serhan Şarman'ın “Yaşayan Müze Kula” isimli fotoğraf sergisi, İzmir'de açıldı.

  • 0
  • 2.903
Yaşayan Müze Kula'ya yoğun ilgi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

UNESCO tescilli ilk ve tek Jeopark'a sahip Kula ilçesinin turizmde tanıtımı ve görünürlüğünün arttırılması amacıyla gazeteci, fotoğraf sanatçıları Esat Erçetingöz ve Serhan Şarman'ın fotoğrafların yer aldığı Yaşayan Müze Kula sergisi Konak Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde protokol ve sanatseverlerin yoğun katılımıyla açıldı. Kula'nın tarihi, kültürel doğal güzellikleri ve yemek kültürünü yansıtan 54 eser, daha önce Kula'da tarihi Essanlar Konağı'nda ziyarete açılmıştı.

Esat Erçetingöz'ün açılış konuşmasıyla başlayan sergi, Kula Yaren Ekibi folklorik şovu ile sürdü. Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi birer konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun tarafından Konak ve Karabağlar Belediye Başkanlarına günün anısına maket Kula Evi takdim edildi.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Arşiv