“Yaza Merhaba” buluşması

Çeşme Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇEŞTOB) düzenlediği "Yaza Merhaba" kokteyli ile unutulmaz bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

  • 0
  • 1.081
“Yaza Merhaba” buluşması
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çeşme Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇEŞTOB) düzenlediği "Yaza Merhaba" kokteyli ile unutulmaz bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

ÇEŞTOB Yönetiminin ve ev sahibi Ilıca Otel Genel Müdürü Ebru Tuğgan’ın unutulmaz ev sahipliğindeki kokteyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Doktor Cemil Tugay, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, başta olmak üzere turizm duayenleri, turizm sektörünün iş insanları ve Çeşme’nin önemli kurumlarının temsilcileri katıldı.

Ünlü sörfçü Çağla Kubat’ın sunumuyla başlayan etkinlikte konuşan Çeşme Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Yakup Demir “Çeşme’yi hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Çeşme en güzel plajların, koyların bulunduğu bir destinasyon. Eğer Çeşme bugün bu kadar popülerse, Türkiye sınırını aşıp Japonya ve Çin’den dahi ziyaretçi alıyorsa, bu yolculukta ÇEŞTOB’un çok büyük katkısı ve mücadelesi vardır. Çeşme’nin değerlerine sahip çıkalım. Bunlara zarar gelmesini önlemek ve zarar getiren faktörleri ortadan kaldırmak için hep birlikte mücadele etmeliyiz, 20 yıldır bu kokteyli yapıyoruz. İlk kez bir büyükşehir belediye başkanı kokteylimize katılıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay’a teşekkür ediyorum” dedi.


Yaşar Cılkız, Gökçe Kesikçiler Yağmur, Veysi Öncel, Cemil Tugay, Orhan Koral, Orhan Belge
Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli de “Çeşme, deniz ve kumdan çok daha fazlası. Çeşme, kendi bünyesinde birçok saklı mirası bulunduran bir yer. O nedenle Çeşme’nin gizli kalmış bütün kültürel mirasını da ön plana çıkaracak turizm yatırımları önem kazanıyor. Burayı 12 ay boyunca yaşanan bir yer haline dönüştürmek önemli.”diye konuştu.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Doktor Cemil Tugay Çeşme turizmi için önemli mesajlar verdi, “Önümüzdeki 10 yılda, 20 yılda, 50 yılda ve belki 100 yılda, bizim göremeyeceğimiz zaman diliminde de çocuklarımızın, torunlarımızın yaşayacağı Çeşme’yi de hayal ederek adım atmamız gerektiğini düşünüyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Çeşme’de turizmin gelişmesi için katkıda bulunan seyahat acenteleri, yatırımcılar, gazeteciler ve kokteylin yapıldığı Ilıca Hotel yöneticilerine plaket takdim edildi.

Fotoğraflara gidiniz...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yaşar’dan Büyükelçi ve eşi onuruna davet

Fransa Ulusal Bayramı'na Arkas Mattheys Köşkü'nde kutlama

Seden ile Yağız evlendi

Agora Rotary'de yeni Başkan Gülben Çalış

Üyelerini keyifli bir kokteylde ağırladı

Başterzi ve Yeni ailelerinin mutlu günü