Yok olma noktasından kurtuluşa

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

  • 0
  • 378
Yok olma noktasından kurtuluşa
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı:

19 Mayıs 1919 bir milletin yok olma noktasından kurtuluşa yürüdüğü tarihi bir mücadelenin başladığı gündür... Mustafa Kemal Atatürk ve ona inanan kahramanların 105 yıl önce Samsun’dan başlattığı diriliş hamlesi dalga dalga tüm yurda yayılmış ve tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle sonuçlanmıştır.

Bugün bizlere düşen, Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını, gençlerimize daha yaşanır yarınlar bırakmak adına hız kesmeden çalışarak kutlamaktır. Bilimde, sanayide, tarımda, teknolojide, sağlıkta ve akla gelebilecek her alanda dünyanın en iyileri arasında yer almak için 19 Mayıs ruhu ve inancıyla mücadelemize devam etmeliyiz.

Özellikle tarım alanında gençlerimizin bilgisine, enerjisine, gücüne çok ihtiyacımız var. Türkiye’yi yeniden kendi kendine yeten bir ülke haline getirmemizin formülü gençlerimizde gizlidir. Onlara inanıyor ve güveniyoruz. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Torbalı’nın Yeni 100’ünü anlattı

Konak’ta 100 gün mutluluğu

Aşure bereketi Konak’ta paylaşıldı

Ortak çalışma kültürünü geliştirmemiz lazım

Yiğit ve CHP Balçova Anıtkabir’de

Bilim Merkezi’nde çocuklarla buluştu