20 Mayıs Spor Tesisleri İzmir için önemli bir kazanç

  • 0
  • 1.621
Yazı Boyutu:

Radyo Ege Kampüs’te canlı yayına katılan Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, kısa süre önce açılışı gerçekleştirilen 20 Mayıs Spor Tesisleri’nin hem üniversite hem de İzmir için önemli bir kazanç olduğunu söyledi.  
Programda 20 Mayıs Spor Tesisleri ile ilgili bilgi veren Prof. Dr. Yılmaz “Bu tesisleri yapmaktaki amacımız üniversite öğrencilerini, sporcularını bir araya toplayabilmektir. Ayrıca uluslararası sporcuların gelerek üniversitemize ve şehrimize katkılar sağlayabilecek bir tesisimizdir” diye konuştu.
Prof. Dr. Candeğer Yılmaz mezuniyet töreniyle ilgili şunları söyledi; “Her fakülte kendi mezuniyet törenini yapıyor ama burası bir üniversite. Biz üç senedir tüm öğrencilerimizi bir çatı altında toplayarak mezuniyet törenlerini gerçekleştirdik. Mezuniyette aileler, çocuklar ve bizler çok mutluyduk. Çalışma hayatına uğurladığımız mezunlarımız hiçbir şeyden korkmasın, çekinmesin. Deneyimlerimizi onlarla paylaşacağız, her zaman yanlarındayız ve onları izliyoruz”İZMİR(Ege Ajans/ Uğur Koyun – Tural İzzetli )

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirli İzmir Gibidir

Çandarlı’da Hıdırellez Coşkusu

Buca ‘üç fidan’ı unutmadı

İESOB Ulaşımda başarı çıtasını yükseltti…

Yaralı kediye sahip çıktı

Başkan Mutlu, Pilav Günü’ne katıldı

Arşiv