AIESEC İZMİR YENİ DÖNEM YÖNETİM KURULU GÖREVİNE BAŞLADI

  • 0
  • 791
Yazı Boyutu:

AIESEC İzmir Şubesi 2012-2013 Dönemi Yönetim Kurulu Üyeleri  20 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen Genel Kurul’un ardından görevine başladı.
 
Aralık ayında gerçekleşen Olağan Genel Kurul ile seçilen 2012-2013 dönemi Yönetim Kurulu Üyeleri 21 Mayıs tarihinden itibaren dönem çalışmalarına başladı. Yönetim Kurulu Başkanlığına Ozan KARACALI seçilirken;
 
Ali Bulut AKSOY-Değişim Koordinatörü
Safa GÜNER- Kurumsal Stajlar Koordinatörü
Alper ŞENEL-Projeler Koordinatörü
Gizem YURTSEVENLER- Pazarlama Koordinatörü
Ozan AKTAN-Finans Koordinatörü
Merve MOR-Yetenek Yönetimi Koordinatörü olarak seçildiler.
 
AIESEC Nedir?
1948’de Hollanda’nın Rotterdam kentinde kültürler arası etkileşimi arttırarak dünya barışına katkı sağlamak amacı ile kurulan AIESEC, genç bireylerin kendi potansiyellerinin farkına varmalarını sağlayarak, liderlik vasıflarını geliştirmeyi hedefler. Gençleri farklı kültürlerle bir araya getirerek global bakış açısı kazandırır. Bir yandan yıl içerisinde  düzenlediği projler ile gençlerin farklı kültürleri tanımalarına yardımcı olurken diğer yandan da sosyal sorumluluk bilincinin gelişmesini sağlıyor.
 
Tamamen gönüllü bir organizasyon olan AIESEC, üyelerinin kişisel gelişimine katkı sağlamanın yanı sıra yurtdışı staj imkanlarıyla iş yaşamına hazırlık yapma imkanı sağlıyor. AIESEC üyeleri 110 ülkeden insanı tanıyıp, kişisel ağını genişletebiliyor. Problem çözme yeteneklerini geliştirken, insan kaynağı yönetimi, satış becerisi gibi iş yaşamında önemli yer tutan vasıfları uygulamalı olarak kazanabiliyorlar. AIESEC sağladığı kişisel gelişim fırsatı ile gençlerin iş yaşamına bir adım önde başlamasına olanak tanıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirli İzmir Gibidir

Çandarlı’da Hıdırellez Coşkusu

Buca ‘üç fidan’ı unutmadı

İESOB Ulaşımda başarı çıtasını yükseltti…

Yaralı kediye sahip çıktı

Başkan Mutlu, Pilav Günü’ne katıldı

Arşiv