Başkan mazeret değil çözüm üretmeli

  • 0
  • 730
Yazı Boyutu:

Tartan, yerel yönetimler çok çalışma istiyor. Özveri ve insan sevgisi istiyor. Bu makamlara gelenler mazeret değil, çözüm üretmeli. Halk çözüm istiyor. Kentler ve toplum böyle gelişir’ dedi.
 
Güzelyalı Lions Kulübü’nün organize ettiği, çok sayıda kulüp üyesinin de konuk olarak katıldığı toplantıda konuşan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, İzmir’in turizm pastasından daha çok pay alması için ‘sağlık turizmi ve eğitim başkenti’ İzmir temalarının daha iyi işlenmesi gerektiğini söyledi.
Konak Belediye Başkanı Dr.HakanTartan, dünyadaki hızlı gelişim ve değişime ayak uydurabilecek kadroların kent yönetiminde etkin olması halinde İzmir’in ‘ayağındaki zincirleri de kıracağını’ ifade ederek, ‘Yerel yönetimler çok çalışma istiyor. Özveri ve insan sevgisi istiyor. Bu makamlara gelenler mazeret değil, çözüm üretmeli. Halk çözüm istiyor. Kentler ve toplum böyle gelişir’ dedi.  
Konak’ın ve İzmir’in çağdaşlaşması için 40 trilyon liranın üzerinde yatırım yaptıklarını, sosyal projelerle toplumsal barışa hizmet ettiklerini, başta okullar olmak üzere, görevleri olmasa da,  halkın ihtiyaç duyduğu her noktada hizmet verdiklerini kaydeden Tartan, ‘üzüldüklerini’ de şöyle sıraladı:‘Çarşı pazarda eskisi gibi dolaşamıyorum. Her istenen randevuya ve telefona yanıt veremiyorum. Dostlarımla eskiden olduğu kadar rahat vakit geçiremiyorum. Her hafta bir film izlemek isterken birkaç ayda bir ancak gidebiliyorum’.
 
Türkiye’nin en başarılı 4 Belediye Başkanı’ndan biri seçilen Tartan, Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konusundaki bir soruya ise, ‘Ben bugün sadece Konak halkına hizmeti düşünüyorum. Bütün konsantrasyonum daha iyi hizmet için. Konak Belediye Başkanı olarak mutluyum. İleride ne olur, ne yaşanır, bilemem. Hakkımızda hayırlısı. Bana bu görevi layık görenlere çok teşekkür ediyorum. Elbette en iyisini yaparım. Ama çok erken. ‘ yanıtını verdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gençlerin performanslarıyla kutlanacak

Ne Yediğimizi Biliyoruz

Gece yarısı sürprizi

Duygulandıran sürpriz

Engelliler Haftası'na renkli kutlama

En renkli buluşmaya geri sayım başladı!

Arşiv